Μπαρτσελόνα : Βάζει ρευστό και «φουλάρει» για Ντεστ και Γκαρθία

Μπαρτσελόνα : Βάζει ρευστό και «φουλάρει» για Ντεστ και Γκαρθία

Έτοιμη να εκμεταλλευτεί τα χρήματα του Νέλσον Σεμέντο είναι η Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να σχεδιάζουν επίσημες κρούσεις για τον Έρικ Γκαρθία και τον Σερζίνιο Ντεστ.

Οικονομική «ανάσα» για την Μπαρτσελόνα. Ποδοσφαιριστής της Γουλβς θα πρέπει να θεωρείται ο Νέλσον Σεμέντο, με τους «μπλαουγκράνα» να βάζουν στα ταμεία τους ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Ο Πορτογάλος μπακ ήταν ένας από τους παίκτες που δεν ήταν «άγγιχτος» για τον Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος επιθυμούσε κάτι διαφορετικό για το δεξί άκρο της άμυνας.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, οι Καταλανοί θέλουν να εκμεταλλευτούν το ρευστό που μπαίνει στα ταμεία τους, καθώς φέρονται να ετοιμάζουν επίσημες προτάσεις για δύο από τους κορυφαίους τους μεταγραφικούς στόχους.

Ο λόγος για τον δεξιό οπισθοφύλακα του Άγιαξ, Σερζίνιο Ντεστ και για τον Έρικ Γκαρθία της Μάντσεστερ Σίτι. Οι «μπλαουγκράνα» είχαν ξεκινήσει τις πρώτες επαφές γνωριμίας με τον «Αίαντα» για τον νεαρό αμυντικό, ωστόσο οι οικονομικές της δυνατότητες δεν της επέτρεπαν να φτάσουν τα 30 εκατομμύρια που επιθυμούν οι Ολλανδοί, με την πώληση του Σεμέντο να τους δίνει πλέονένα έξτρα χέρι βοηθείας.

Ο Γκαρθία από την άλλη έχει ανακοινώσει πως δεν θα ανανεώσει με τη Σίτι, ενώ όπως υποστηρίζουν στη Βαρκελώνη, θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, καθώς είναι προϊόν της Μασία. Οι Άγγλοι φέρονται να απαιτούν 25 με 30 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ