Σουάρες : Θέλει 14 εκατ. ευρώ για να φύγει ελεύθερος

Σουάρες : Θέλει 14 εκατ. ευρώ για να φύγει ελεύθερος

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί με κάθε τρόπο να απαλλαχθεί από τον Λουίς Σουάρες, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν.

Ο Λουίς Σουάρες σε περίπτωση που δεν βρει κάποια ομάδα να αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν, είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και να κάτσει πάνω στο συμβόλαιο του. Αδιαφορώντας για το αν δεν παίζει και βρίσκεται εκτός πλάνων.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» είναι αποφασισμένοι να λύσουν τη συμφωνία μαζί του, όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να απαλλαχθούν από το βαρύ συμβόλαιο του. Γι’ αυτό το λόγο η Μπαρτσελόνα πρόσφερε 7εκατομμύρια ευρώ στον παίκτη ως αποζημίωση, τα μισά χρήματα από τις ετήσιες απολαβές του, με σκοπό να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τον σύλλογο.

Η συγκεκριμένη προσφορά ήταν δίκαιη για τους ανθρώπους του καταλανικού συλλόγου. Οχι όμως για τον Σουάρες, ο οποίος την απέρριψε αμέσως. Οι δικηγόροι του Ουρουγουανού, έχουν εντολή από τον παίκτη να μην χαρίσουν ούτε ένα ευρώ.

Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ασκήσουν πίεση στον Μπαρτομέου ώστε να καταβάλλει  και τα 14 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση του τελευταίου χρόνου. Εν συνεχεία να αποχωρήσει ως ελεύθερος από το σύλλογο. Πάντως ο 33χρονος επιθετικός έχει απορρίψει προτάσεις από Ατλέτικο και Ίντερ Μάιαϊμι ενώ η Γιουβέντους έχει σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις μαζί του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ