Ατλέτικο Μαδρίτης : Προφορική συμφωνία με τον Σουάρες (pic)

Ατλέτικο Μαδρίτης : Προφορική συμφωνία με τον Σουάρες (pic)

Οι «ροχιμπλάνκος» τα έχουν βρει σε όλα με τον Λουίς Σουάρες και απομένει η πώληση του Ντιέγκο Κόστα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται εκτός πλάνων στην Μπαρτσελόνα και ο διεθνής άσος ψάχνει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του πορείας. Μετά το «ναυάγιο» με την Γιουβέντους, ο Ουρουγουανός επιθετικός φαίνεται ότι έχει βρει άλλο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο έμπειρος φορ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, οι «ροχιμπλάνκος» περιμένουν πρώτα να πουλήσουν τον Ντιέγκο Κόστα και στην συνέχεια να οριστικοποιήσουν την μετακίνηση του έμπειρου άσου.

Μάλιστα, το συμβόλαιο που του προσφέρει ο ισπανικός σύλλογος είναι διάρκειας δύο ετών και καλύπτει τις οικονομικές ανάγκες του ποδοσφαιριστή. Μετά από μία εξαετία στην Βαρκελώνη, ο Σουάρες ετοιμάζεται για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Μαζί του στις βαλίτσες, παίρνει 198 γκολ και 108 ασίστ σε διάστημα 283 συμμετοχών με τα χρώματα των «μπλαουγκράνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ