Λουίς Σουάρες : Έτοιμος να «δαγκώσει» και με τα «ροχιμπλάνκο» (vids)

Λουίς Σουάρες : Έτοιμος να «δαγκώσει» και με τα «ροχιμπλάνκο» (vids)

Ο Λουίς Σουάρες είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης και ετοιμάζεται για το νέο ξεκίνημα της καριέρας του, παίζοντας υπό τις οδηγίες του Τσόλο Σιμεόνε!

Ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης με κάθε επισημότητα ο Λουίς Σουάρες. Έπειτα από έξι απολύτως επιτυχημένα χρόνια στην Μπαρτσελόνα, όπου κατέκτησε 13 τρόπαια, έχοντας 198 γκολ και 109 ασίστ σε 283 συμμετοχές, ο Ουρουγουανός αποχαιρετά τους «μπλαουγκράνα» και ετοιμάζεται να «δαγκώσει» φορώντας τα «ροχιμπλάνκο» της Ατλέτικο και του τρελού Τσόλο Σιμεόνε.

Φτιαγμένος για τον Τσόλο

Στα 33 του έτη πλέον, με τόσες γεμάτες σεζόν στις πλάτες του, ο Σουάρες μοιάζει να είναι φτιαγμένος για τον Σιμεόνε. Ένας ποδοσφαιριστής που κυνηγάει την κάθε φάση, έχει το ένστικτο του «κίλερ», καθώς είναι και από τους παίκτες που κάποιος αγαπάει να τους μισεί. Ό,τι ακριβώς αντιπροσωπεύει τόσα χρόνια η Ατλέτικο του Τσόλο. Το πάθος που βγάζει ο Σουάρες στον αγωνιστικό χώρο θα δώσουν μια μεγάλη δυναμική στην Ατλέτικο μπροστά, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα έχει εμπλακεί σε καυγάδες, ειδικά με τον Σέρχιο Ράμος…

22ος Ουρουγουανός στην Ατλέτικο

Ο «πιστολέρο» γίνεται ο 22ος Ουρουγουανός που θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα» της Ατλέτικο, με τον Χοσέ Μαρία Χιμένες να είναι ο ένας από αυτούς που παραμένει ακόμη στο ρόστερ. Ο Σουάρες δεν θα έχει κανένα θέμα προσαρμογής στη La Liga, μπαίνοντας στον έβδομο του χρόνο στα ισπανικά γήπεδα. Στις 225 συμμετοχές που έχει στις ισπανικές διοργανώσεις, ο Σουάρες έχει 167 γκολ και 86 ασίστ. Νούμερα τα οποία μόνο ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν καταφέρει να αφήσουν πίσω. Ο Σουάρες θέλει να διαδεχτεί τον πολύ καλό του φίλο και καλύτερο Ουρουγουανό που έχει φορέσει τη φανέλα της Ατλέτικο, Ντιέγκο Φορλάν, ο οποίος σκόραρε με τους Μαδριλένους 134 γκολ στην τετραετία 2007-2011.

Να γίνει ένας 2ος Ντάβιντ Βίγια

Η περίπτωση του Λουίς Σουάρες θυμίζει σε μεγάλο βαθμό εκείνη του Νταβίντ Βίγια. Ο Ισπανός επιθετικός είχε αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα το 2013, αφού είχε κατακτήσει τα πάντα στο «Καμπ Νόου», μετακομίζοντας στα 31 του στην Ατλέτικο Μαδρίτης για μόλις 5 εκατομμύρια ευρώ, όσο και το ποσό που θα πληρώσουν οι «ροχιμπλάνκος» για τον Ουρουγουανό. Ο Βίγια την πρώτη του χρονιά στο «Βιθέντε Καλδερόν» απέδειξε πως το «τόπι» δεν ξεχνιέται, σκοράροντας κατά ριπάς, έχοντας καθοριστικό ρόλο στο πρώτο πρωτάθλημα της Ατλέτικο Μαδρίτης, έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια! Τραγική ειρωνεία, ο Ντάβιντ Βίγια κατέκτησε το πρωτάθλημα την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Μπαρτσελόνα και μέσα στο «Καμπ Νόου»! Μια ιστορία που σίγουρα θα εμπνέει τον Σουάρες ενόψει της νέας σεζόν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ