Μπαρτσελόνα : Το συγκινητικό αντίο του Σουάρες και η «μπηχτή» για τον Μπαρτομέου

Μπαρτσελόνα : Το συγκινητικό αντίο του Σουάρες και η «μπηχτή» για τον Μπαρτομέου

Το τελευταίο αντίο στην Μπαρτσελόνα είπε σήμερα ο Λουίς Σουάρες στην προγραμματισμένη αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου, πετώντας και το «καρφί» του για τον Μπαρτομέου

Μετά από έξι επιτυχημένα χρόνια, έχοντας κατακτήσει 13 τίτλους, ο Λουίς Σουάρες αποχωρεί οριστικά από την Μπαρτσελόνα. Ο Ουρουγουανός είχε σήμερα προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στο «Καμπ Νόου», όπου είπε το τελευταίο αντίο στον σύλλογο, καθώς εμφανίστηκε φανερά συγκινημένος και φορτισμένος.

Ο 33χρονος μίλησε για πολλά θέματα και για όλη του την πορεία στην Μπαρτσελόνα, για το νέο κεφάλαιο στην Ατλέτικο, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει και την «σπόντα» του για τον πρόεδρο Ζοσέ Μαρία Μπαρτομέου.

«Είναι πολύ δύσκολο για εμένα. Πρώρα απ’ όλα, Ευχαριστώ το σύλλογο που με εμπιστεύτηκε ύστερα από ένα λάθος που έκανα πριν υπογράψω

Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τη συμπεριφορά που έλαβα εδώ. Αφήνω πολλούς φίλους εδώ. Συναισθήματα που έχει κάθε άνθρωπος που φεύγει. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, που υπομένει και ζει τα πάντα μαζί μου. Εχουν απολαύσει κάθε καλό που έχω κάνει και με έχουν ενθαρρύνει σε κάθε κακό. 

Είθε τα παιδιά μου να με δουν να σηκώνω τρόπαια και να σκοράρω γκολ. Αυτό θα μείνει για μένα. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την αγάπη τους, για την εκτίμησή τους, δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ επίσης το προσωπικό της ομάδας», είπε αρχικά ο Σουάρες και συνέχισε:

«Το να έρθω εδώ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν φανταζόμουν ότι θα φτάσω αυτούς τους αριθμούς. Μπορώ να φύγω περήφανος και ικανοποιημένος γι’ αυτά τα έξι χρόνια.

Αυτό που πρέπει να εκτιμηθεί τώρα είναι ότι αισθάνομαι περήφανος. Υπάρχουν πάντα άνθρωποι με τους οποίους συμφωνείς και με άλλους όχι τόσο. Πρέπει να είσαι πάντα ευγνώμων στην Μπαρτσελόνα.

Ήταν ένας τρελός μήνας. Πολλά πράγματα τα εφεύραν κάποια. Εχουν επινοηθεί, έχουν διαρρεύσει και υπάρχουν πράγματα για τα οποία κάποιος μπορεί να είναι εξοργισμένος

«Όλοι γνωρίζουν τη σχέση μου με τον Λέο. Όταν έφτασα εδώ μου είπαν «να είσαι προσεκτικός με τον Λέο», αλλά για όσο καιρό ήμασταν μαζί, προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Πρέπει να φύγω περήφανος.

Ήδη το σκέφτομαι αυτό. Είναι παρελθόν. Νιώθω ικανός να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα, έχοντας τεράστια επιθυμία – περισσότερη από τον τελευταίο χρόνο. θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με ενθουσιασμό και νέους στόχους.

Ο προπονητής δεν με υπολόγιζε. Φεύγω με την αίσθηση ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο μου εδώ. Ξεπέρασα υπέροχους παίκτες και είμαι χαρούμενος που αφήνω μια όμορφη εικόνα. Θα μπορούν να με θυμούνται για όλα τα καλά πράγματα.

Όταν ο προπονητής με πήρε τηλέφωνο για να μου το πει, το ήξερα ήδη. Επρόκειτο να συνεχίσω να δουλεύω και να σέβομαι το συμβόλαιό μου μέχρι να βρω μια νέα λύση. Ο προπονητής δεν είχε πρόβλημα με αυτό».

Στο τέλος ρωτήθηκε για το αν έχει μετανιώσει για κάτι, με τον Ουρουγουανό να δείχνει εκείνη τη στιγμή τον Μπαρτομέου με το κεφάλι του, λέγοντας μεταξύ κι αστείου ότι μάλλον εκείνοι (στη διοίκηση) θα μετανιώνουν για την αποχώρησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ