Τρινκάο : «Ο Μέσι με βοηθάει σε όλα»

Τρινκάο : «Ο Μέσι με βοηθάει σε όλα»

Για τη βοήθεια που του δίνει ο Λιονέλ Μέσι τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών γραμμών αναφέρθηκε ο νέος αστέρας της Μπαρτσελόνα, Φραντσίσκο Τρινκάο.

Αντίστροφα μετράνε στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα για την επίσημη έναρξη της σεζόν, η οποία ξεκινάει αύριο κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Το κλίμα στις τάξεις των «μπλαουγκράνα» δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά και την αποχώρηση του Λουίς Σουάρες, καθώς είχε προηγηθεί και η μεγάλη περιπέτεια με τον Λιονέλ Μέσι…

Ένα από τα θετικά στοιχεία του φετινού ρόστερ, φαίνεται πως είναι ο νεοαποκτηθέντας Φραντσίσκο Τρινκάο. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός αποκτήθηκε από τους Καταλανούς τον περασμένο Ιανουάριο και έδειξε στην προετοιμασία πως έχει θέση στο ρόστερ, έχοντας παράλληλα και τις ικανότητες να καθιερωθεί στην ομάδα.

Ο 21χρονος μίλησε σε καταλανικό Μέσο και αναφέρθηκε στον ρόλο του Μέσι, ο οποίος έχει καταλυτικό ρόλο στην προσαρμογή του νεαρού Πορτογάλου.

«Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Όταν ήρθα στην Μπαρτσελόνα, ο Μέσι ήταν από τους πρώτους που με πλησίασαν. Πάντα μου λέει να τον ρωτάω για οποιαδήποτε απορία και συνέχεια με βοηθάει σε όλα. Μου δίνει συμβουλές και με καθοδηγεί. Είναι ο καλύτερος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ