Ριβάλντο : «Είμαι φαν του Σουάρες, δεν έπρεπε να φύγει»

Ριβάλντο : «Είμαι φαν του Σουάρες, δεν έπρεπε να φύγει»

Ο Ριβάλντο μίλησε για την αποχώρηση του Λουίς Σουάρες από την Μπαρτσελόνα, ξεκαθαρίζοντας πως ήταν μεγάλο λάθος των μπλαουγκράνα.

Ο μόνος λόγος για να αφήσει η Μπαρτσελόνα τον Λουίς Σουάρες να φύγει, είναι η ηλικία του Ουρουγουανού, όπως υπογράμμισε ο Ριβάλντο.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ δήλωσε μεγάλος φαν του 33χρονου και υποστήριξε πως πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη, από πλευράς Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε δηλώσεις του ο Ριβάλντο τόνισε: «Ο Λουίς Σουάρες πήρε εξαιρετική απόφαση με το να αποφασίσει να υπογράψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Θα ήθελα να μείνει στην Μπαρτσελόνα, αλλά ο Κούμαν έκανε σαφές ότι περίσσευε των απαιτήσεών του κι εκείνος έπρεπε να πάει σε έναν σύλλογο που θα τον εκτιμούσαν.

Ελπίζω τα πράγματα να πάνε καλά για τον Σουάρες στην Ατλέτικο, είμαι φαν ενός παίκτη που δεν θα έπρεπε να έχει φύγει από την Μπαρτσελόνα. Είναι ο τρίτος κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και μόνο η ηλικία θα έπρεπε να είναι ο λόγος για να τον αφήσουν να φύγει.

Ο Σουάρες είναι είναι ένας σπουδαίος μαχητής και υπέγραψε στον τέλειο σύλλογο. Είναι σπουδαίος για την Ατλέτικο, ένας εξαιρετικός σκόρερ ένας μεγάλος μαχητής κι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ