Οσασούνα – Λεβάντε 1-3

Οσασούνα – Λεβάντε 1-3

Η Λεβάντε πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε στην έδρα της Οσασούνα και μάλιστα, με ανατροπή.

Η Λεβάντε «έσπασε» το ρόδι και πέτυχε την πρώτη της νίκη έπειτα από ανατροπή στην έδρα της Οσασούνα, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της La Liga. Ο ισπανικός σύλλογος μπορεί να έμεινε πίσω στο σκορ ωστόσο κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς και να πανηγυρίσει το πρώτο τρίποντο της φετινής σεζόν.

Οι δύο ομάδες άρχισαν το παιχνίδι αρκετά νωθρά, με τα πρώτα λεπτά να είναι κυρίως αναγνωριστικά. Μέχρι το 38ο λεπτό, δεν υπήρχε κάτι αξιόλογο, ώσπου η Οσασούνα άνοιξε πρώτη το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Ρομπέρτο Τόρες υποδέχθηκε υπέροχα την μπάλα και με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδραση στον πορτιέρο της Λεβάντε, σημειώνοντας το 1-0.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση καθώς μόλις τρία λεπτά αργότερα, βρήκε τον δρόμο προς την ισοφάριση. Ο Μοράλες έβγαλε μία εντυπωσιακή πάσα στον Γκονζάλο Μελέρο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του δόθηκε και έγραψε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λεβάντε μπήκε πιο δυναμικά και στο 71ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, με τον Ρόζερ Μαρτί να μην μπορεί να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα, ο Σέρχιο Ερέρα μάντεψε σωστά και απέκρουσε την εκτέλεση του 29χρονου επιθετικού.

Ο Ισπανός φορ, ωστόσο, πήρε το αίμα του πίσω, καθώς έξι λεπτά αργότερα, κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Καμπάνια έκανε μία τρομερή ενέργεια, έδωσε την μπάλα στον Μαρτί και εκείνος με υποδειγματικό πλασέ, ανέτρεψε το σκορ για την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, με τους γηπεδούχους να έχουν πεσμένη ψυχολογία, η Λεβάντε έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και στο 81ο λεπτό απλά «τελείωσε» το παιχνίδι. Ο σκόρερ του 1-2 έδωσε την ασίστ στον Μοράλες, ο οποίος με κοντινή προβολή έγραψε το τελικό 1-3 και έδωσε το πρώτο τρίποντο στην ομάδα του για την φετινή σεζόν.

Την επόμενη αγωνιστική, η Οσασούνα φιλοξενείται στην έδρα της Γρανάδα για την 4η αγωνιστική της La Liga. Από την άλλη μεριά, η Λεβάντε θα ταξιδέψει στην Ανδαλουσία για να αναμετρηθεί με την Σεβιλλή του Λοπετέγι.

Οσασούνα (4-4-2): Ερέρα,  Βιδάλ, Ντ. Γκαρθία, Νάβας (79′ Καρντόνα), Χ. Κρουθ,  Ρ. Τόρες (61’ Τόρο), Μονκαγιόλα (75’ Πέρεθ), Οϊέρ, Ρ. Γκαρθία,  Αντριάν (61’ Τζόνι), Καλέρι (74′ Ενρίκ)

Λεβάντε (4-4-2): Αϊτόρ, Μιραμόν, Βέζο, Ποστίγκο, Κλερκ, Μελέρο (63’ Ρόζερ) R, Καμπάνια, Μάλσα (86′ Γκόμες), Μπάρντι (74’ Ντε Φρούτος), Μοράλες (86’ Ραντόγια), Βούκεβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ