Ο «τρελός» λόγος που ο Φάτι δεν βγήκε MVP

Ο «τρελός» λόγος που ο Φάτι δεν βγήκε MVP

Με δύο γκολ και ένα κερδισμένο πέναλτι, στο 4-0 της Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ, ο Άνσου Φάτι εδικαιούτο χωρίς αμφιβολία τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα.

Πως γίνεται ο Άνσου Φάτι της Μπαρτσελόνα με δύο γκολ κι ένα κερδισμένο πέναλτι να στερήθηκε τον τίτλο του MVP, στη νίκη με 4-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ; Ο λόγος είναι τρελός όμως όχι και τόσο αβάσιμος σύμφωνα με την La Liga η οποία σε καμία περίπτωση δε θέλει να περάσει λάθος μηνύματα.

Ο 17χρονος επιθετικός των «μπλαουγκράνα» πρωταγωνίστησε χθες το βράδυ (27/9) και ήταν ο κορυφαίος εντός του αγωνιστικού χώρου, όμως το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη δεν το πήρε σπίτι του φεύγοντας. Σίγουρα το μέλλον του ανήκει και τα βραβεία, με τις διακρίσεις θα έρθουν με το τσουβάλι, όμως ο «κουφός» τρόπος που δεν πήρε το συγκεκριμένο βραβείο του MVP θα του μείνει αξέχαστος.

Ο ποδοσφαιριστής που ανακηρύσσεται ως πολυτιμότερος του αγώνα, παίρνει μαζί με το βραβείο και μία μεγάλη μπύρα Budweiser. Για αυτό λοιπόν το λόγο και με φόβο μην περάσουν λάθος μηνύματα στη La Liga απέφυγαν να δώσουν τον τίτλο-μπύρα σε έναν ανήλικο.

Τρελό; Παράλογο; Ασυνήθιστο; Μπορεί να στέρησαν αδίκως το βραβείο του MVP από τον Φάτι, αλλά δε μπορούν να του στερήσουν το μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ