Σοσιεδάδ – Βαλένθια 0-1 (vid)

Σοσιεδάδ – Βαλένθια 0-1 (vid)

Η Βαλένθια νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τη Σοσιεδάδ με γκολ του Μάξι Γκόμες για την 4η αγωνιστική της La Liga.

Η Βαλένθια έφυγε νικήτρια με 1-0 από το «Ρεάλε» κόντρα στη Σοσιεδάδ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι «νυχτερίδες» πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και ανέβηκαν έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 13′ οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Ισάκ να κάνει ένα πολύ καλό τακουνάκι μετά από τη σέντρα του Μπαρενετσέα με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από την εστία του Ντομενέκ. Στο 28′ ο Βας έκανε ένα μακρινό σουτ με τον Ρεμίρο να εξουδετερώνει. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σε χαμηλούς ρυθμούς και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Γιανουζάι να επιχειρεί δύο ωραία σουτ στο 54′ και το 62′. Ο Ντομενέκ όμως βρέθηκε και πάλι σε ετοιμότητα καθώς είπε όχι και στις δύο προσπάθειες. Στο 75′ η Βαλένθια βγήκε στην κόντρα, ο Γκαγιά γύρισε από τα αριστερά και ο Μάξι Γκόμες με προβολή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Σοσιεδάδ ισοφάρισε με τον Λε Νορμάν ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ύστερα από χρήση του VAR καθώς ο σκόρερ των γηπεδούχων βρήκε την μπάλα με το χέρι. Ως εκ τούτου, η Βαλένθια έφυγε με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και έφτασε τους 7 βαθμούς.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Μονρεάλ, Λε Νορμάν, Γοροσαμπέλ, Ελουστόνδο, Νταβίντ Σίλβα (67′ Πορτού), Γιανουζάι (67′ Ρομπέρτο Λόπεθ), Μερίνο, Θουμπιμένδι (67′ Γκεβάρα), Ισάκ (67′ Γουίλιαν Ζοζέ), Μπαρενετσέα (46′ Ογιαρθάμπαλ)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομενέκ, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Βας, Γκιγιαμόν, Κοντογκμπιά, Μούσα (72′ Ζέισον Ρεμεσέιρο), Λι Κανγκ Ιν (70′ Γκαμεϊρό), Μπλάνκο (72′ Λάτο), Μάξι Γκόμες (93′ Βαγιέχο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ