Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ 1-0 (vid)

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ 1-0 (vid)

Έστω και δύσκολα η «Βασίλισσα» Ρεάλ πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στη Βαγιαδολίδ, χάρη στο γκολ της «χρυσής» αλλαγής, Βινίσιους.

Έστω κι έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η «Βασίλισσα» επικράτησε 1-0 της Βαγιαδολίδ, χάρη στο γκολ του Βινίσιους στο 65′. Ο Βραζιλιάνος μπήκε ως αλλαγή στο 58′ και μόλις 7 λεπτά αργότερα πέτυχε από κοντά, μετά από φάση διαρκείας, το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η Ρεάλ δεν έπεισε καθόλου με την εμφάνισή της. Μπορεί να είχε δοκάρια, αλλά η γενική της εικόνα δεν ήταν καθόλου καλή. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε σε… κέφια τον Τιμπό Κουρτουά. Αποσώβησε πολλούς κινδύνους ο Βέλγος γκολκίπερ, με τη Βαγιαδολίδ να έχει τις ευκαιρίες της για να σκοράρει.

Προς το τέλος της αναμέτρησης, ο Βινίσιους πήγε να πετύχει και δεύτερο προσωπικό γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Η Ρεάλ μετά από τρεις αγώνες στη La Liga βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, μαζί με Βαλένθια, Χετάφε και Βιγιαρεάλ. Η Μπαρτσελόνα έχει παίξει μόλις έναν αγώνα ακόμα, ωστόσο έχει ήδη τρεις βαθμούς χάρη στη νίκη με 4-0 κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Ράμος, Μαρσέλο, Βαράν, Οντριοθόλα (57′ Καρβαχάλ), Μόντριτς, Καζεμίρο, Ισκο (57′ Ασένσιο), Βαλβέρδε, Μπενζεμά (87′ Μαγιοράλ), Γιόβιτς (58′ Βινίσιους)

Βαγιαδολίδ: Ρομπέρτο, Ερβίας, Μπρούνο, Χάβι Σάντσεθ, Ραούλ Καρνέρο, Όσκαρ Πλάνο, Μίτσελ, Σαν Εμετέριο, Βάλντο (74’Γκουαρδιόλα), Ορεγιάνα, Βάισμαν (74’Βίγια)

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ