Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ 0-0

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε «κόλλησε» ξανά, φέρνοντας λευκή ισοπαλία κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Δεύτερο συνεχόμενο ματς χωρίς τρίποντο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» κόλλησαν (0-0) και κόντρα στην Βιγιαρεάλ για την 5η αγωνιστική της εφετινής La Liga.

Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε είχε αναδειχθεί ισόπαλη (0-0) και κόντρα στην Ουέσκα την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα δε μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας τα «κίτρινα υποβρύχια».

Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία της Βιγιαρεάλ και μοιραία, συμβιβάστηκε με την ιδέα της ισοπαλίας.

Στο 4ο λεπτό ο Όμπλακ έσωσε μετά από σουτ του Μόι Γκόμεθ, ενώ στο 50΄ ο Σλοβένος γκολκίπερ είπε όχι σε σουτ του Γασπάρ. Στο 90΄,  τα «κίτρινα» υποβρύχια έφτασαν μια ανάσα από το να… κλέψουν το τρίποντο, με τον Μορένο να σημαδεύει το δοκάρι της Ατλέτικο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Φελίπε, Τρίπιερ, Λόντι, Κόκε (68’ Γιορέντε), Σαούλ, Παρτέι, Σουάρες (71’ Καρασκό), Κορέα (68’ Ντιάγκο Κόστα), Ζοάο Φέλιξ (75’ Ερέρα)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γασπάρ, Αλμπιόλ, Εστουπινιάν, Ιμπόρα, Τόρες, Μόι Γκόμεθ, Αλκάθερ (71’ Τσουκβουέζε), Παρέχο, Τριγέρος (85’ Κούμπο), Χεράρδ Μορένο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ