Οσασούνα – Θέλτα 2-0 (vid)

Οσασούνα – Θέλτα 2-0 (vid)

Η Οσασούνα νίκησε τη Θέλτα με 2-0 για την 5η αγωνιστική της La Liga.

Η Οσασούνα πήρε τη νίκη στο «Ελ Σαδάρ» με 2-0 κόντρα στη Θέλτα στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες με καλή εμφάνιση και έχοντας ως πρωταγωνιστές της τους Αργεντινούς Ρονκάλια και Καλέρι.

Η Οσασούνα ξεκίνησε δυναμικά και στο 3ο λεπτό έχασε διπλή ευκαιρία με τους Καλέρι και Πέρεθ και στο 22ο λεπτό άνοιξε το σκορ καθώς ο Ρονκάλια με εξαιρετικό μακρινό σουτ έκανε το 1-0, με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν έχοντας την ανωτερότητα στον αγωνιστικό χώρο. Στο 72′ χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία καθώς η κεφαλιά του Καλέρι σταμάτησε στο δοκάρι του Βιγιάρ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ρονκάλια γύρισε από τα δεξιά και ο Καλέρι βρέθηκε και πάλι στη φάση κάνοντας με κεφαλιά το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Ρονκάλια, Όιερ (83′ Βιδάλ), Νταβίντ Γκαρθία, Πέρεθ, Ουνάι Γκαρθία, Τόρο, Γκαγιέγκο (64′ Μονκαγιόλα), Ρουμπέν Γκαρθία, Καλέρι, Μπάρχα (64′ Γιόνι)

ΘΕΛΤΑ: Βιγιάρ, Ολάθα, Μουρίγιο, Μάγιο, Αϊντού, Ντένις Σουάρεθ, Γιοκουσλού, Τάπια (73′ Μίνα), Μπαέθα (61′ Μορ), Άσπας, Νολίτο (81′ Ροντρίγκες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ