Ζιντάν : «Ήταν η χειρότερη νύχτα της καριέρας μου»

Ζιντάν : «Ήταν η χειρότερη νύχτα της καριέρας μου»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την σοκαριστική ήττα από τη Λεγανιές, παραδέχτηκε ότι δεν έχει ξαναζήσει στην καριέρα του τέτοια νύχτα.

Η Λεγανιές του βασικού χθες Δημήτρη Σιόβα στην ενδεκάδα της νίκησε μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 και κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του ισπανικού κυπέλλου. Μια ιστορική πρόκριση κόντρα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας και πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Μετά το πρωτάθλημα, χάνεται ακόμα ένας στόχος των «μερένγκες», με τον προπονητή τους, Ζινεντίν Ζιντάν να βρίσκεται πλέον σε πολύ δυσμενή θέση και να πληθαίνουν τα σενάρια για την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας». Ο Γάλλος κόουτς αναγνώρισε τις ευθύνες του και τόνισε μετά την ήττα της ομάδας του τα εξής:

«Έπειτα από το πρώτο παιχνίδι, θεωρήσαμε πως είχαμε τελειώσει, αλλά δεν ήταν έτσι. Είναι ένα λογικό αποτέλεσμα επειδή δεν κάναμε αυτά που θέλαμε. Είναι μία αποτυχία. Είμαι υπεύθυνος γι’ αυτό. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Είναι ένα σκληρό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως είναι η χειρότερη νύχτα της καριέρας μου. Νικήσαμε μέσα στη Λεγανές και δεν παίξαμε όπως έπρεπε στη ρεβάνς. Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Τώρα πρέπει να δούμε πως θα βελτιωθούμε και θα γίνουμε καλύτεροι».

Δεν είμαι θυμωμένος με τους παίκτες. Είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου. Οι παίκτες μου προσπάθησαν, έτρεξαν, μερικές φορές με λανθασμένο τρόπο, αλλά είναι δικό μου το λάθος. Είμαι υπεύθυνος γι’ αυτή την εικόνα και εγώ πρέπει να βρω τις λύσεις. Πρέπει να βρω τον τρόπο για να κάνω την ομάδα πιο ουσιαστική. Δεν μετανιώνω που άφησα εκτός τον Μπέιλ και τον Κριστιάνο. Ξέρω τι έκανα, παρέταξα μία ανταγωνιστική ομάδα απέναντι στη Λεγανές. Στα χαρτιά, τουλάχιστον, ήταν ανταγωνιστική. Στο γήπεδο δεν φάνηκε. Είναι λάθος που χάσαμε το παιχνίδι μέσα στο σπίτι μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ