Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 1-1

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη 1-1

Πρώτη απώλεια βαθμών για την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να μένει στο 1-1 με την Σεβίλλη.

Πρώτη απώλεια βαθμών για την Μπαρτσελόνα στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έμεινε στο 1-1 με την Σεβίλλη στο Καμπ Νου. Μετά από δυο εύκολες νίκες στα πρώτα δυο ματς οι Μπλαουγκράνα επέστεψαν στην σκληρή πραγματικότητα, χάνοντας δυο πολύτιμους βαθμούς για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Η Σέβιλλη αιφνιδίασε την Μπαρτσελόνα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Ντε Γιονγκ (8΄) να νικά τον Νέτο σε μια φάση διάρκειας, ωστόσο η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση καθώς ο Κουτίνιο δυο λεπτά αργότερα έκανε το 1-1.

Μετά από αυτό το εκρηκτικό ξεκίνημα, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο. Στο 19’ ο Νάβας έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Σεβίλλη όπως και ο Γκριεζμάν για την Μπαρτσελόνα στο 21’ ενώ λίγο πριν το ημίχρονο το σουτ του Μέσι πέρασε λίγο έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα, είχε την υπεροχή με την Σεβίλλη να περιμένει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Στο 64ο λεπτό μετά από γύρισμα του Εν Νεσιρί, ο Αραούχο σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 68 η κεφαλιά του Κουντέ πέρασε λίγο έξω. Με την Μπαρτσελόνα να απαντά με τον Μέσι, με το σουτ του Αργεντίνου να το αποκρούσει ο Μπόνο. Οι Μπλαουγκράνα πίεζαν για το γκολ της νίκης μέχρι το τέλος με τον Τρινκάο στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού να απειλεί αλλά και πάλι ο Μπόνο είχε την απάντηση.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Νέτο, Πικέ, Άλμπα (75’ Ντεστ), Αραούχο, Σέρχι Ρομπέρτο, Μπούσκετς, Ντε Γιονγκ, Κοουτίνιο (75’ Πιάνιτς), Φάτι (61’ Πέδρι), Γκριεζμάν (61’ Τρινκάο), Μέσι

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια, Χορδάν (85’ Τόρες), Φερνάντο, Ράκιτιτς (78’ Γκουντέλι), Οκάμπος (61’ Εν Νεσιρί), Ντε Γιονγκ (85’ Κάρλος Φερνάντεθ), Σούσο (61’ Μουνίρ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ