Γίνεται… Καταλανός ο Ντεπάι

Γίνεται… Καταλανός ο Ντεπάι

Το σίριαλ φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του, με τον Μέμφις Ντεπάι να μετακομίζει στην Μπαρτσελόνα.

Από την στιγμή που ο Ρόναλντ Κούμαν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, είχε καταστήσει σαφές πως θέλει στην Βαρκελώνη τον Μέμφις Ντεπάι.

Η επιθυμία του Ολλανδού προπονητή, φαίνεται πως τελικά θα πραγματοποιηθεί. Μετά από πολλά επεισόδια, το… σίριαλ φτάνει στην ολοκλήρωσή του, με τον παίκτη της Λιόν να ετοιμάζει βαλίτσες για την Βαρκελώνη.

Η Μπάρτσα ήρθε σε συμφωνία με τον γαλλικό σύλλογο, με τον αθλητικό διευθυντή των Λιονέ, Ζουνίνιο να το επιβεβαιώνει. «Εχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ πιθανό να υπογράψει εντός των επόμενων ωρών. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να φύγει από την Λιόν. Αλλά, θα δείξει…», ήταν τα λόγια του Ζουνίνιο.

Θυμίζουμε, πως η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέο απρόοπτο στην υπόθεση. Οι Μπλαουγκράνα προσέφεραν 25 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 26χρονου σταρ της Λιόν, ενώ αναμένεται να δώσουν ακόμα 5 εκατομμύρια ευρώ τη νέα σεζόν.

Ο Μέμφις βρίσκεται στον γαλλικό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2017. Εχει αγωνιστεί σε 144 ματς, σημειώνοντας 58 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει και 43 ασίστ. Είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες των Λιονέ, ενώ να θυμίσουμε πως ο 26χρονος εξτρέμ είχε περάσει και από το Νησί, αγωνιζόμενος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ