«Αμφίβολος με Ρεάλ ο Τζόρντι Άλμπα»

«Αμφίβολος με Ρεάλ ο Τζόρντι Άλμπα»

Ο Τζόρντι Άλμπα τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι αμφίβολη.

Η Μπαρτσελόνα ήρθε ισόπαλη το βράδυ της Κυριακής (04/10) στο «Καμπ Νου» με 1-1 κόντρα στη Σεβίλλη σε ένα παιχνίδι όπου οι «μπλαουγκράνα» αντικατέστησαν αναγκαστικά τον Τζόρντι Άλμπα λόγω τραυματισμού.

Μάλιστα ο 31χρονος αντικαταστάθηκε στο 75ο λεπτό από τον Σερζίνιο Ντεστ ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους Καταλανούς.

Ο Ισπανός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα και το πρωί της Δευτέρας (05/10) έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες έδειξαν τραυματισμό στο μηριαίο δικέφαλο του δεξιού ποδιού.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η ισπανική «AS», η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου για τον Άλμπα είναι ότι θα μείνει τουλάχιστον 3 εβδομάδες εκτός γηπέδων.

Ως εκ τούτου, ο Ρόναλντ Κούμαν δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον αριστερό οπισθοφύλακα της «Μπάρτσα» στο παιχνίδι κόντρα στη Χετάφε (18/10) και σε αυτό κόντρα στη Φερεντσβάρος (20/10) για την 1η αγωνιστική του Champions League. Μάλιστα ο Ισπανός είναι αμφίβολος και για το ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στις 25 Οκτωβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ