Ντεσάμπ για Γκριεζμάν : «Δεν είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα»

Ντεσάμπ για Γκριεζμάν : «Δεν είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα»

Ο προπονητής της Γαλλίας ανέφερε ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν είναι χαρούμενος στην Μπαρτσελόνα ενώ τόνισε ότι δεν αγωνίζεται στην σωστή θέση.

Ο Ρονάλντ Κούμαν είχε αναφέρει ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν αγωνίζεται στην σωστή θέση και για αυτό δεν αποδίδει. Ο Ολλανδός τεχνικός της Μπαρτσελόνα συνεχίζει, ωστόσο, να βάζει τον Γάλλο άσο στο δεξί άκρο της επίθεσης ενώ η θέση του είναι κοντά στον επιθετικό.

Πάνω σε αυτό, πήρε θέση ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι χαρούμενος στην Βαρκελώνη. Μάλιστα, στάθηκε στην λάθος θέση που αγωνίζεται ο διεθνής επιθετικός και πως είναι λάθος να χρησιμοποιείται συνεχώς στην ίδια θέση.

Αναλυτικά, είπε: «Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι ικανοποιημένος με την κατάστασή του στη Βαρκελώνη. Αν ήθελε να το σχολιάσει, νομίζω ότι ο Κούμαν δεν θα ήταν χαρούμενος να το ακούσει. Δεν μιλώ συνήθως για το τι συμβαίνει σε άλλα κλαμπ. Ο Γκριεζμάν παίζει αυτή τη στιγμή στη δεξιά πτέρυγα, αλλά δεν καταλαβαίνουμε το γεγονός ότι δεν παίζει σε πιο κεντρική θέση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ