Ρεάλ Μαδρίτης : Πήγε να «κλέψει» από την Μπαρτσελόνα τον Αραούχο

Ρεάλ Μαδρίτης : Πήγε να «κλέψει» από την Μπαρτσελόνα τον Αραούχο

Κίνηση για την απόκτηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Αραούχο, έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου.

Θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα το νέο «αστέρι» της Μασία, Ρόναλντ Αραούχο. Ο κεντρικός αμυντικός προπονείται από την περασμένη σεζόν με την πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα», ενώ φέτος έχει καταφέρει να πάρει και μερικά παιχνίδια στα πόδια του, με τις εμφανίσεις του να προκαλούν αισιοδοξία.

Ο 21χρονος θεωρείται ο επόμενος ηγέτης της άμυνας των Καταλανών, ωστόσο τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά εάν τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών, η πλευρά του Ουρουγουανό ζητούσε διαπραγματευτεί η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης!

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, οι «μερένγκες» προσπάθησαν να «κλέψουν» τον νεαρό στόπερ από τους «μπλαουγκράνα», προσπαθώντας να επικοινωνήσουν με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ωστόσο δεν δέχτηκε να συζητήσει, επιλέγοντας να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, οι άνθρωποι των Καταλανών κατάλαβαν εξαρχής τις προθέσεις των «εχθρών» τους, καθώς βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του Αραούχο, ανεβάζοντας την ρήτρα του στα 400 εκατομμύρια ευρώ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ