Ρεάλ Μαδρίτης : Πρώτος στόχος ο Χάαλαντ, αν «ναυαγήσει» του Εμπαμπέ

Ρεάλ Μαδρίτης : Πρώτος στόχος ο Χάαλαντ, αν «ναυαγήσει» του Εμπαμπέ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που το επόμενο καλοκαίρι η Βασίλισσα δεν καταφέρει να αποκτήσει τον Κιλιάν Μπαπέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην πραγματοποίησε καμία μεταγραφή μετά από 40 χρόνια, ωστόσο φαίνεται να σχεδιάζει τις κινήσεις της για την επόμενη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο διακαής πόθος του Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι άλλος από τον Κίλιαν Εμπαμπέ. Ο τεχνικός των Μερένχες είχε σε μεγάλη εκτίμηση τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο στο τέλος της επόμενης σεζόν, μιας και ο ίδιος έχει τονίσει πως θέλει να αγωνιστεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα από τη Ligue 1. Βέβαια ο Εμπαμπέ έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Γαλλίας, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να αποχωριστούν έναν από τους καλύτερους τους παίκτες.

Έτσι, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Marca στο σημερινό πρωτοσέλιδο της, η Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν καταφέρει να ενεργοποιήσει την βόμβα…Εμπάμπε, θα στραφεί στην περίπτωση του Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, ο οποίος έχει σημειώσει 27 γκολ σε 27 παιχνίδια μέσα στο 2020 αποτελεί και αυτός μια επιλογή για την επίθεση της Βασίλισσας.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νορβηγός επιθετικός βρίσκεται και στην μεταγραφική λίστα και της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρτνιόλα να τον θεωρεί τον καλύτερο αντικαταστάτη του Σέρχιο Αγουέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ