Ροντρίγκο : «Δεν θέλω να με φωνάζουν ως νέο Νεϊμάρ»

Ροντρίγκο : «Δεν θέλω να με φωνάζουν ως νέο Νεϊμάρ»

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε πως θέλει να φτιάξει την δική του ιστορία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι, να δαπανήσει το ποσό των 45 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Ροντρίγκο. Έναν 18χρονο εξτρέμ, ο οποίος είχε κάνει την διαφορά με τα χρώματα της Σάντος και ήταν έτοιμος να ζήσει το όνειρο της Ευρώπης.

Στον ισπανικό σύλλογο αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν δανεικό, καθώς η ποιότητα και το ταλέντο του, μπορούσαν πολύ εύκολα να βοηθήσουν την ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος άσος καθιερώθηκε, προσαρμόστηκε και πλέον, αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο απολογισμός του είναι επτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε διάστημα 28 συμμετοχών και δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον παρομοιάζουν με τον… Νεϊμάρ.

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν το θέλει αυτό και το ξεκαθάρισε μέσα από τις δηλώσεις του. Αναλυτικά είπε: «Πάντα έλεγα ότι ήθελα να είμαι ο Ροντρίγκο. Να φτιάξω τη δική μου ιστορία. Ο Ρομπίνιο και ο Νεϊμάρ είναι υπέροχα είδωλα, που ξεκίνησαν κι αυτοί από τη Σάντος, όπως εγώ. Με σύγκριναν με τον Νεϊμάρ και κουβαλούσα αυτό το βάρος πάνω μου. Εγώ θέλω απλά να είμαι ο Ροντρίγκο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ