Μασκεράνο: «Ελπίζω αυτό να μην είναι αντίο, αλλά εις το επανιδείν»

Μασκεράνο: «Ελπίζω αυτό να μην είναι αντίο, αλλά εις το επανιδείν»

Το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο γράμμα του Χαβιέ Μασκεράνο στην αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

Στις 30 Αυγούστου του 2010 ξεκινούσε μια καριέρα στα μπλαουγκράνα, μια καριέρα την οποία κοσμούν πλέον 17 τίτλοι (2 Champions League, 4 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα Ισπανίας, 3 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 2 Μουντιάλ Συλλόγων. Οκτώ περίπου χρόνια μετά ο δρόμος του τον οδηγεί μακριά από την Καταλονία. Ο λόγος για τον Χαβιέ Μασκεράνο ο οποίος αποφάσισε να κλείσει το κεφάλαιο «Μπαρτσελόνα».

Ο 33χρονος πλέον Αργεντινός άσος, αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα μέσω social media τονίζοντας την ελπίδα του, αυτό να μην είναι αντίο, αλλά εις το επανιδείν!

«Ευχαριστώ Μπάρτσα

Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να το γράψω αυτό… πάντα έλεγα ότι το πιο δύσκολο κομμάτι του να παίζεις για ένα σύλλογο όπως είναι η Μπαρτσελόνα, είναι η ημέρα που θα πρέπει να αποχωρήσεις.

Αυτή η μέρα έφτασε και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με άφησαν να ζήσω αυτό το όνειρο, όλους τους ανθρώπους που μοιραστήκαμε αυτό το ταξίδι όλα αυτά τα χρόνια.

Το όνειρο τελειώσε. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσω και να αναζητήσω καινούργιες προκλήσεις, αυτό που έζησα εδώ θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου.

Σας ευχαριστώ όλους που με κάνατε να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων. Ελπίζω πως αυτό δεν είναι αντίο, αλλά εις το επανιδείν»

https://twitter.com/Mascherano/status/956894964256043008

μα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ