Μπαρτσελόνα : Αρνούνται τη μείωση μισθών οι παίκτες και στέλνουν burofax

Μπαρτσελόνα : Αρνούνται τη μείωση μισθών οι παίκτες και στέλνουν burofax

Έτοιμοι να απαντήσουν στην πρόταση της διοίκησης και να αρνηθούν τη μείωση των μισθών είναι οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα.

Στα άκρα εξακολουθούν να βρίσκονται οι σχέσεις των παικτών της Μπαρτσελόνα με τη διοίκηση του συλλόγου. Η κατάσταση που επικρατούσε ήταν γνωστή σε όλη την ισπανική ποδοσφαιρική κοινότητα, ασχέτως εάν δεν είχε γίνει «επίσημη»…

Όλα ξεκαθαρίστηκαν όταν ο Μέσι μίλησε και έκανε γνωστούς τους λόγους για τους οποίους θέλησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο στον οποίο βρίσκεται τα τελευταία 20 χρόνια. Ο αρχηγός των «μπλαουγκράνα» ενημέρωσε την καταστροφική διοίκηση Μπαρτομέου για την επιθυμία του να βρει μια καινούργια «στέγη», μέσω ενός burofax. Αυτό το «ειδικό» φαξ, φαίνεται πως θα το ξαναδούν τα ηγετικά στελέχη του συλλόγου, καθώς οι ποδοσφαιριστές αρνήθηκαν την πρόταση για μειώσεις μισθών, καθώς θα ενημερώσουν τη διοίκηση με το χαρακτηριστικό πλέον burofax.

Όπως αναφέρει το καταλανικό Rac1, παίκτες και υπάλληλοι συμμετέχουν στο burofax με το οποίο θα καταστεί ξεκάθαρο πως ουδείς θα δεχθεί την προτεινόμενη μείωση του 30%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ