Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1 (vids)

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια 2-1 (vids)

Η Βιγιαρεάλ επικράτησε 2-1 της Βαλένθια για την 6η αγωνιστική της La Liga και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Βιγιαρεάλ επιβλήθηκε 2-1 της Βαλένθια για την 6η αγωνιστική της La Liga και «πάτησε» κορυφή στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς και μάλιστα πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ του πρώην αρχηγού της Βαλένθια, Ντάνι Παρέχο στο 69ο λεπτό.

Έτσι, η Βιγιαρέαλ έφτασε τους 11 βαθμούς, με την Ρεάλ Μαδρίτης να ακολουθεί με 10 (και ένα παιχνίδι λιγότερο).

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στο παιχνίδι και πήραν πολύ νωρίς το προβάδισμα. Ο Παουλίστα ανέτρεψε τον Πεδράδα μέσα στην περιοχή και ο Αλκάθερ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 1-0 στο 5ο λεπτό.

Ωστόσο, η Βαλένθια βρήκε την ισοφάριση πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Ο Σολέρ βρήκε τον Γκέδες, κι αυτός με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1 στο 36ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά με τον Γκέδες στο 55ο λεπτό, αλλά το «κίτρινο υποβρύχιο» πήρε ξανά το προβάδισμα, με τον Παρέχο να σουτάρει εκτός περιοχής και να κάνει το 2-1 στο 69ο λεπτό.

Η Βιγιαρεάλ έχασε ευκαιρία με τον Μπάκα στο 83ο λεπτό, ενώ στις καθυστερήσεις ο Κούμπο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Αλμπιόλ, Πεδράθα, Γασπάρ, Πάου Τόρες, Ιμπόρα, Παρέχο (90+6′ Χάουμε Κόστα), Τριγιέρος (64′ Κοκλέν), Τσουκβουέζε (64′ Κούμπο), Μόι Γκόμεθ, Αλκάθερ (82′ Μπάκα)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομένεκ, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Παουλίστα, Κορέιρα (84′ Ράτσιτς), Σολέρ, Βας (84′ Γκαμεϊρό), Άλεξ Μπλάνκο (53′ Τσερίσεφ), Γιουνούς Μουσά (84′ Τζέισον), Γκέδες (90′ Μανού Βαγιέχο), Μάξι Γκόμεθ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ