Ντεπορτίβο λα Κορούνια – Λεβάντε 2-2

Ντεπορτίβο λα Κορούνια – Λεβάντε 2-2

Με τον Ίβι Λόπες να σκοράρει δύο φορές και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, η -ανώτερη- Λεβάντε κατάφερε στο τέλος να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Ντεπορτίβο λα Κορούνιας (2-2).

Σε ένα από τα πιο χορταστικά παιχνίδια της Primera Division μέσα στο 2018, Ντεπορτίβο λα Κορούνια και Λεβάντε ήρθαν ισόπαλες (2-2), ένα αποτέλεσμα που αφήνει και τις δύο απογοητευμένες και παράλληλα μέσα ή κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Η μεν γηπεδούχος πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων, αγωνίστηκε όμως για 55′ με παίκτη λιγότερο, η φιλοξενούμενη ήταν καλύτερη, δημιούργησε ευκαιρίες, χρειάστηκε όμως δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Αντριάν άνοιξε το σκορ στο 19′ με το πέμπτο του φετινό γκολ, με τον Αντόνε να διπλασιάζει στο 45′ τα τέρματα της ομάδας του και να ανεβαίνει στην τέταρτη θέση των κορυφαίων Ρουμάνων σκόρερ στην Ισπανία, «πιάνοντας» τον Χάτζι (23 γκολ). Παρά το σοκ του 2-0 η Λεβάντε βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια με δύο ΓΚΟΛΑΡΕΣ του Ίβι Λόπες. Ο 23χρονος Μαδριλένος επιθετικός μείωσε στο 80′ και τέσσερα λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Το τελικό αποτέλεσμα (ίδιο με του 1ου γύρου) έδωσε σε κάθε ομάδα από έναν βαθμό, με την Λεβάντε (16η θέση) να ανεβαίνει στους 19 και την Ντέπορ (18η) στους 17, παραμένοντας όμως στην «κόκκινη ζώνη».

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ