Κούμαν για Πικέ : «Σεβαστή η γνώμη του, δεν πρέπει να επηρεαστεί»

Κούμαν για Πικέ : «Σεβαστή η γνώμη του, δεν πρέπει να επηρεαστεί»

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στο clasico αλλά και στις δηλώσεις του Ζεράρ Πικέ.

Η Μπαρτσελόνα κινείται σε ρυθμούς clasico και ο Ρονάλντ Κούμαν θέλησε, στο πλαίσιο των δηλώσεων για το ντέρμπι, να αναφερθεί και στις δηλώσεις του Ζεράρ Πικέ. Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως η γνώμη του Ισπανού στόπερ είναι απόλυτα σεβαστή.

Όπως είπε, ο έμπειρος αμυντικός βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα και μπορεί να εκφράσει τέτοιες γνώμες, ωστόσο πρέπει να παίξει καλά και να μην επηρεαστεί. Όσο για το ματς, παραδέχθηκε ότι θα είναι περίεργο παιχνίδι λόγω της απουσίας των φιλάθλων ενώ είπε πως και οι δύο ομάδες έχουν την πίεση των αρνητικών αποτελεσμάτων της προηγούμενης αγωνιστικής.

Αναλυτικά είπε: «Ο Ζεράρ είναι εδώ πολλά χρόνια και η γνώμη του είναι σεβαστή. Είναι έξυπνος και γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος πως μετά από μια τέτοια συνέντευξη, θα πρέπει να παίξει καλά. Πάντως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και δεν θα επηρεαστεί.

Είναι περίεργο που θα παίξουμε χωρίς φιλάθλους. Ελπίζω σύντομα να μπορούμε να έχουμε κοινό. Και οι δύο ομάδες είναι υπό πίεση μετά τις ήττες στο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ έχασε δύο σερί ματς στην έδρα της, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα έρθει επηρεασμένη. Είναι μια μεγάλη ομάδα και έχει παίκτες που ξέρουν να διαχειρίζονται την πίεση. Πιστεύω πως δεν θα επηρεαστούν»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ