Πικέ : «Το Καμπ Νόου πρέπει να πάρει την ονομασία του Μέσι»

Πικέ : «Το Καμπ Νόου πρέπει να πάρει την ονομασία του Μέσι»

Για τον μύθο... του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο Ζεράρ Πικέ, κάνοντας λόγο για μετονομασία του Καμπ Νόου στο όνομα του Αργεντινού θρύλου.

Ο Λιονέλ Μέσι τελικά έμεινε, με ή χωρίς τη θέληση του… Και αφού έμεινε, είναι σίγουρο πως θα δώσει όλο του το «είναι» για την ομάδα της καρδιάς του, την Μπαρτσελόνα. Εξάλλου το πρόβλημα δεν είναι με την ομάδα αλλά με τη διοίκηση Μπαρτομέου που έχει βαλθεί να καταστρέψει το όνομα και όλα όσα αντιπροσωπεύει ο σύλλογος.

Ο Αργεντινός έχει δώσει τόσα πολλά που κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει με το έτσι θέλω την ιστορία του με τον σύλλογο. Ένας από τους παλιούς που ξέρουν καλύτερα από όλους τι εστί Μπαρτσελόνα και Μέσι είναι φυσικά ο Ζεράρ Πικέ. Ο Καταλανός στόπερ μίλησε για τον Μέσι αναφέροντας πως οι άνθρωποι του συλλόγου θα πρέπει να σκεφτούν ακόμη και τη μετονομασία του Καμπ Νόου για χάρη του pulga.

«Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος και όχι μόνο της Μπαρτσελόνα. Του χρωστάμε πολλά. Το νέο γήπεδο που ετοιμάζει ο σύλλογος πρέπει να πάρει το όνομα του χωρίς καμία αμφιβολία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ