Απρόσμενες ήττες για Σεβίλλη και Μπιλμπάο (vids)

Απρόσμενες ήττες για Σεβίλλη και Μπιλμπάο (vids)

Η Σεβίλλη ηττήθηκε εντός έδρας από την Εϊμπάρ (0-1), ενώ ούτε η Αθλέτικ Μπιλμπάο τα κατάφερε απέναντι στην Οσασούνα, γνωρίζοντας την ήττα στη Παμπλόνα (1-0) για την 7η αγωνιστική της La Liga.

Η Σεβίλλη γνώρισε την ήττα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» από την Εϊμπάρ (0-1) για την 7η αγωνιστική της La Liga και παρέμεινε στη 13η θέση με 7 βαθμούς.

Ο Αρμπίγια απείλησε για τους φιλοξενούμενους στο 20′ και στο 41′ ο Κίκε Γκαρσία με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγκι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Εν Νεσίρι. Στο 71′ ο Ντιμίτροβιτς έδιωξε την προσπάθεια του Νάβας και στις καθυστερήσεις έσωσε την ομάδα του αποκρούοντας την κεφαλιά του Ντε Γιονγκ, χαρίζοντάς της μια σπουδαία νίκη.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Νάβας, Σέρχι Γκόμεθ (46’ Οκάμπος), Ντιέγκο Κάρλος, Γκουντέλι, Ράκιτιτς (79’ Βάσκες), Ακούνι, Τόρες, Όσκαρ Ροντρίγκεθ (69’ Κάρλος Φερνάντεθ), Μουνίρ (79’ Ντε Γιονγκ), Εν Νεσιρί (69’ Σούσο)

ΕΪΜΠΑΡ: Ντμίτροβιτς, Αρμπίγια, Ολιβέιρα, Κέβιν Ροντρίγκες, Μπούρχος, Ντιόπ, Ινούι, Πόθο, Άλβαρεθ, Κίκε (59’ Ενρίχ), Χιλ (85’ Λεόν)

Οσασούνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0

Την ήττα γνώρισε και η Μπιλμπάο στην έδρα της Οσασούνα (1-0), παραμένοντας χαμηλά στη βαθμολογία με 6 βαθμούς.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Ρουμπέν Γκαρσία στο 79′ από το σημείο του πέναλτι, δίνοντας στην Οσασούνα σπουδαίο τρίποντο, η οποία έφτασε στους 10 βαθμούς.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Ρονκάλια (88’ Τόρες), Χουάν Κρουθ, Αριδάνε (28’ Ουνάι Γκαρσία), Όιερ, Νταβίντ Γκαρσία, Πέρεθ, Νάτσο Βιδάλ, Ρουμπέν Γκαρσία, Γιόνι (73’ Μπάρχα), Γκαγιέγκο (73’ Αντριάν)

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Μπαλενθιάγα, Μαρτίνεθ, Ραούλ Γκαρσία, Γεράι, Κάπα, Ντάνι Γκαρσία, Ουνάι Λόπεθ (86’ Θάραγα), Μουνιαΐν (86’ Βισέντε), Ουίλιαμς (76’ Βιγιαλίμπρε), Μπερενγκέρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ