Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 2-0

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπέτις 2-0

Οι Ροχιμπλάνκος επικράτησαν με 2-0 της Μπέτις και έπιασαν στη δεύτερη θέση τις Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Με γκολ των Γιορέντε (46’) και Σουάρες (90+1’), η Ατλέτικο επικράτησε στην Μαδρίτη της Μπέτις με 2-0 και έφτασε τους 11 πόντους σε πέντε παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα. Με αυτό το τρίποντο η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έπιασε στη δεύτερη θέση τις Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρέαλ και βρίσκεται -2 από την πρωτοπόρο Ρεάλ, έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο. 

Η εικόνα του αγώνα:

Η Μπέτις μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 3’ απείλησε με τον Φεκίρ, ενώ στο 12’ το σουτ του Σανάμπρια πέρασε… ξυστά από την εστία του Ομπλακ. Στο 13’ ο πορτιέρο της Ατλέτικο είπε «όχι» στον Καρβάλιο, όπως επίσης και στο 16’ στο σουτ του Κανάλες.

Η πρώτη καλή στιγμή της Ατλέτικο ήταν στο 20’, όταν ο Σουάρες βρήκε χώρο, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Μπράβο. Στο 28’ ο Ουρουγουανός βγήκε τετ α τετ με τον πορτιέρο της Μπέτις, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ετσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η Ατλέτικο Μαδρίτης χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να καταφέρει να κάνει ό,τι δεν μπόρεσε σε 45 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο. Στο 46’ ο Γιορέντε μπήκε από αριστερά στην περιοχή του Μπράβο και με πλασέ από πάρα πολύ δύσκολη γωνία έκανε το 1-0 για τους Ροχιμπλάνκος. Στο 55’ η Μπέτις είχε «χρυσή» ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά ο Ομπλακ νίκησε τον Σανάμπρια σε τετ α τετ. Στο 58’ η Ατλέτικο είχε δοκάρι με τον Καρασκό και στο 74’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Μοντόγια.

Το έργο της Ατλέτικο έγινε πιο εύκολο μετά την αποβολή του Μοντόγια, με τον Σουάρες στο 90+1’ να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Ο Ουρουγουανός άλλαξε όμορφα με τον Λόντι και με πλασέ από κοντά «σφράγισε» τη νίκη για τους Ροχιμπλάνκος.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Ερμόσο (77’ Λόντι), Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Τορέιρα (46’ Ερέρα), Κόκε, Γιορέντε, Λεμάρ (46’ Καρασκό), Κορέα (56’ Ζοάο Φέλιξ), Σουάρες

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Μοντόγια, Μαντί, Μπάρτρα, Άλεξ Μορένο, Ροντρίγκες (80’ Ιγκλέσιας), Καρβάλιο (65’ Χοακίν), Κανάλες, Σανάμπρια (80’ Ρουίθ), Φεκίρ, Τέγιο(65’ Μορόν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ