Κάντιθ – Βιγιαρεάλ 0-0 (vid)

Κάντιθ – Βιγιαρεάλ 0-0 (vid)

Κάντιθ και Βιγιαρεάλ έμειναν στο 0-0 για την 7η αγωνιστική της La Liga. Το «κίτρινο υποβρύχιο» έφτασε τους 12 βαθμούς (στο -1 και με παιχνίδι περισσότερο από τη Ρεάλ), ενώ η ομάδα από την Ανδαλουσία βρίσκεται στην 5η θέση με 11 βαθμούς.

Κάντιθ και Βιγιαρεάλ μοιράστηκαν από έναν βαθμό μετά το 0-0 της 7ης αγωνιστικής στη La Liga. Το «κίτρινο υποβρύχιο» παρέμεινε στη δεύτερη θέση με 12 βαθμούς και στο -1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης (η οποία έχει ένα ματς λιγότερο).

Από την πλευρά της, η νεοφώτιστη ομάδα από την Ανδαλουσία βρίσκεται στην 5η θέση με 11 βαθμούς.

Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με τους γηπεδούχους πάντως να σκοράρουν στο 7ο λεπτό με τον Νεγρέδο αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς ήταν εκτεθειμένος ο Λοσάνο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη συντριπτική κατοχή (20%-80%) αλλά δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί σε κανένα σημείο του αγώνα.

Λιγοστές ήταν οι φάσεις και στο δεύτερο μέρος, όπου η Κάντιθ απείλησε με τον Λοσάνο να μη βρίσκει στόχο στο 46ο λεπτό, ενώ στην επόμενη φάση ο Λεντέσμα απέκρουσε το σουτ του Αλκάθερ.

 

Κάντιθ: Λεντέσμα, Ακάπο, Φάλι, Κάλα, Εσπίνο, Σαλβαδόρ Σάντσες (89′ Αλμπέρτο Περέα), Ζοσέ Μάρι, Γιόνσον, Άλεξ (82′ Νάνο), Λοσάνο (66′ Ιθκιέρδο), Νεγρέδο (66′ Μάλμπασιτς)

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Μάριο Γασπάρ (86′ Φόιθ), Ραούλ Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Πεδράθα, Κοκλέν (86′ Πένα), Ιμπόρα, Τριγιέρος (73′ Μπάκα), Κούμπο (62′ Τσουκβουέζε), Μόι Γκόμεθ, Αλκάθερ (86′ Πίνο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ