Σοσιεδάδ – Ουέσκα 4-1 (vid)

Σοσιεδάδ – Ουέσκα 4-1 (vid)

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε εντός έδρας την Ουέσκα με 4-1 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga καθώς νίκησε στη «Ρεάλε Αρένα» την Ουέσκα με 4-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά στο παιχνίδι ενώ στο 33ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Μαφέο. Ο Ογιαρθάμπαλ ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν σαφώς πιο παραγωγικό. Η Ουέσκα μπήκε ιδανικά στον αγωνιστικό χώρο καθώς στο 46′ έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Μιρ. Στο 53′ ο Γοροσαμπέλ έκανε τη σέντρα και ο Ογιαρθάμπαλ με κεφαλιά σκόραρε για δεύτερη φορά για το 2-1. Η Σοσιεδάδ βρήκε άλλα δύο γκολ με τον Πόρτου (68′) και τον Ίσακ (75′) και πήρε τη μεγάλη νίκη που την επαναφέρει μόνη στην πρώτη θέση.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Ελουστόνδο, Γοροσαμπέλ, Μουνιόθ, Λε Νορμάν, Θουμπινένδι, Γουρίδι (63′ Μερίνο), Σίλβα (76′ Σανιάν), Πόρτου (76′ Λόπεθ), Ογιαρθάμπαλ (76′ Μπαουτίστα), Ζοσέ (63′ Ίσακ)

ΟΥΕΣΚΑ: Φερνάντεθ, Σιόβας, Μαφέο (71′ Οντιβέρος), Πουλίδο, Μοσκέρα, Γκαλάν (71′ Σίλβα), Φερέιρο (56′ Γκόμεθ), Γκαρσία, Σεοάνε (71′ Νουακάλι), Μιρ, Σάντρο (56′ Εσκρίτσε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ