«Προς παραμονή ο Μέσι μετά την παραίτηση Μπαρτομέου»

«Προς παραμονή ο Μέσι μετά την παραίτηση Μπαρτομέου»

Η παραίτηση του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου έκανε τον Αργεντινό αστέρα να σκέφτεται πολύ σοβαρά την παραμονή του στην Μπαρτσελόνα.

Έχουν περάσει λίγα 24ωρα από την παραίτηση του Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου από την προεδρία της Μπαρτσελόνα και όλα τα φώτα είναι στραμμένα στον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός αστέρας είχε εκφράσει ανοικτά την αντίθεσή του με τον τρόπο που δηοικούταν ο ισπανικός σύλλογος και έφτασε πολύ κοντά στην αποχώρησή του.
Ωστόσο, έπειτα από την παραίτηση του Μπαρτομέου, όλοι στρέφονται στον Αργεντινό αστέρα. Σύμφωνα με την «The Telegraph», ο διεθνής άσος σκέφτεται πολύ σοβαρά να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μπλαουγκράνα» και να βάλει τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης. Συγκεκριμένα, το υπάρχον συμβόλαιο εκπνέει το 2021, κάτι που σημαίνει πως από τον Γενάρη, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής θα μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως ελεύθερος.
Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην γίνεται, καθώς ο Αργεντινός είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «μπλαουγκράνα» και να μείνει για… πάντα εκεί. Να θυμίσουμε πως ο Μέσι, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ με τα χρώματα άλλης ομάδας και μετράει συνολικά 636 τέρματα και 281 ασίστ σε διάστημα 737 συμμετοχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ