Κούμαν : «Η παραίτηση του Μπαρτομέου δεν επηρεάζει το μέλλον μου»

Κούμαν : «Η παραίτηση του Μπαρτομέου δεν επηρεάζει το μέλλον μου»

Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε πως η παραίτηση του Γιόσιπ Μπαρτομέου, δεν θα επηρεάσει το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα.

Η παραίτηση του Γιόσιπ Μπαρτομέου από την προεδρία της Μπαρτσελόνα, βάζει την ομάδα σε νέα εποχή. Ο ισπανικός σύλλογος είναι έτοιμος να κάνει την δική του «επανεκκίνηση» και εν αναμονή του νέου προέδρου, κανένας από τις επιλογές της προηγούμενης διοίκησης, δεν μπορούν να αισθάνονται «ασφαλής».

Μία από αυτές, είναι και ο προπονητής της ομάδας, Ρονάλντ Κούμαν. Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στην παραίτηση του Μπαρτομέου, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν επηρεάζει το μέλλον του, η συγκεκριμένη απόφαση. Ταυτόχρονα, θέλησε να μην μπλέκει τα εξωαγωνιστικά με τα αποδυτήρια.

Αναλυτικά είπε: «Δεν θεωρώ ότι η παραίτηση του Μπαρτομέου επηρεάζει το μέλλον μου στην ομάδα. Κι αν είναι να αλλάξει κάτι θα πρέπει να μου μιλήσουν. Αυτή τη στιγμή είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα. Θέλουμε να παίρνουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, να παίζουμε καλά και να βελτιωνόμαστε συνεχώς σαν ομάδα .

Αυτή είναι η δουλειά μας και θα βγάζουμε όλη μας την ενέργεια για να πετύχουμε. Ότι αφορά τα εξωαγωνιστικά δεν είναι στο χέρι μας. Θα δούμε τι θα γίνει. Ολοι έχουν τις δικές τους σκέψεις σχετικά με το ότι συνέβη με τον Μπαρτομέου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ