Λεγκανές – Εσπανιόλ 3-2

Λεγκανές – Εσπανιόλ 3-2

Με τον Ερμόσο να πετυχαίνει τρία γκολ, τα δύο όμως σε λάθος εστία, η Λεγκανές επικράτησε 3-2 της Εσπανιόλ στο Μπουτάρκε και ανέβηκε στη 10η θέση, απέχοντας πλέον τέσσερις βαθμούς από την έκτη θέση, η οποία δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Τέσσερις ημέρες μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης και την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου, η Λεγκανές (δίχως τον Δημήτρη Σιόβα) επικράτησε 3-2 της Εσπανιόλ, ανεβαίνοντας στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Μάριο Ερμόσο, στόπερ των φιλοξενούμενων, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστικής της αναμέτρησης, καθώς πέτυχε τρία από τα πέντε γκολ, τα δύο όμως σε λάθος εστία, «χαρίζοντας» στους Μαδριλένους το τρίποντο.

H αρχή ήταν ιδανική για τους γηπεδούχους που πήραν το προβάδισμα στο 11′ με το (πρώτο) αυτογκόλ του Ερμόσο. Η Εσπανιόλ ανέβηκε και έφερε το ματς στα ίσα με τον Ναβάρο στο 49′.

Στο 69′ η Λεγκάνες προηγήθηκε εκ νέου με το τέρμα του Γκερέρο με τον Ερμόσο στο 82′ να «χτυπάει» εκ νέου στέλνοντας και πάλι την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του τερματοφύλακά του, «γράφοντας» το 3-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 88′ ο ίδιος παίκτης σκοράροντας -επιτέλους- εκεί που έπρεπε, όμως, ήτα αργά και έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ