Μπιλμπάο – Σεβίλλη 2-1 (vid)

Μπιλμπάο – Σεβίλλη 2-1 (vid)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε εντός έδρας με 2-1 τη Σεβίλλη για την 8η αγωνιστική της La Liga.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε της Σεβίλλης με 2-1 στο «Σαν Μαμές» στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι Ανδαλουσιάνοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ πριν από τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου. Στο 8ο λεπτό ο Οκάμπος γύρισε στον Εν Νεσίρι που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλη αξιόλογη ευκαιρία και η Σεβίλλη πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βάσκοι χρειάστηκαν μόλις δέκα λεπτά για να φτάσουν στην ανατροπή. Στο 76′ ύστερα από κόρνερ των γηπεδούχων, ο Βέσγα πήρε την κεφαλιά και ο Μουνιαΐν με πλασέ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1. Στο 86′ ο Ουίλιαμς σέντραρε από τα αριστερά και ο Σάνσετ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έκανε το 2-1 για την Μπιλμπάο, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Γιούρι, Μαρτίνεθ, Γεράι, Κάπα, Ντάνι Γκαρθία (67′ Βέσγα), Ραούλ Γκαρθία (54′ Ουνάι Λόπεθ), Μπερενγκέρ (67′ Μουνιαΐν), Θαράγα (54′ Βιγιαλίμπρε), Μορσίγιο (86′ Σάνσετ), Ουίλιαμς

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Κουντέ, Ακούνια, Φερνάντο (88′ Μουνίρ), Ράκιτιτς (68′ Γκουντέλι), Χορδάν (68′ Τόρες), Οκάμπος, Ντε Γιονγκ (88′ Φερνάντεθ), Εν Νεσίρι (64′ Βάσκες)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ