Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3 (vid)

Οσασούνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-3 (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πήρε την εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί της Οσασούνα για την 8η αγωνιστική της La Liga.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έφυγε νικήτρια από το «Ελ Σαδάρ» καθώς επικράτησε με 3-1 της Οσασούνα για την 8η αγωνιστική της La Liga.

Στα πρώτα λεπτά, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο καθώς και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ με κάποιες καλές στιγμές. Στο 43′ οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν πέναλτι και ο Ζοάο Φέλιξ το αξιοποίησε κατάλληλα κάνοντας το 1-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο 45λεπτο.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο χάνοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Στο 47′ κέρδισαν κι άλλο πέναλτι αλλά ο Φέλιξ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Ερέρα. Επίσης στο 50′ η Ατλέτικο είχε κι άλλο δοκάρι με τον Κορέα.

Στο 69′ η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έφυγε σε αντεπίθεση και ο Ζοάο Φέλιξ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Στο 81′ η Οσασούνα μπήκε ξανά στο παιχνίδι καθώς μείωσε σε 2-1 με πλασέ του Μπούντιμιρ αλλά οκτώ λεπτά αργότερα ο Τορέιρα έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ για να γράψει το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση.

Με αυτή τη νίκη, η Ατλέτικο έφτασε τους 14 βαθμούς. Παραμένει αήττητη ενώ έχει και ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης που είναι στους 16.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Ρονκάλια (85′ Νάτσο Βιδάλ), Όιερ (60′ Τόρο), Νταβίντ Γκαρθία, Ουνάι Γκαρθία, Μονκαγιόλα, Πέρεθ, Ρούμπεν Γκαρθία, Γιόνι (68′ Μπάρχα), Αντριάν (68′ Μπούντιμιρ), Γκαγιέγκο (68′ Τόρες)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Σάβιτς, Τρίπιερ, Χιμένες, Ερμόσο, Ερέρα, Βιτόλο (92′ Φελίπε), Κόκε, Γιορέντε, Κορέα (87′ Λεμάρ), Φέλιξ (87′ Τορέιρα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ