Σετιέν : «Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τον Μέσι»

Σετιέν : «Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τον Μέσι»

Ο Κίκε Σετιέν μίλησε για παρθενική φορά για την πρώην του ομάδα, τονίζοντας το πόσο δύσκολο είναι να είσαι προπονητής του Μέσι.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Κίκε Σετιέν αναφέρθηκε στις δυσκολίες που παρουσιάζονται όταν κάποιος είναι προπονητής του Μέσι.

Ο πρώην τεχνικός της Μπαρτσελόνα μίλησε για πρώτη φορά μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της και μεταξύ άλλων τόνισε:

«Πιστεύω πως ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Υπήρξαν κι άλλοι σπουδαίοι παίκτες, αλλά τη διάρκεια που έχει αυτό το παιδί σε όλη την καριέρα του δεν την είχε κανένας άλλος.

Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τον Λέο. Και ποιος είμαι εγώ να τον αλλάξω; Τον έχουν αποδεχτεί όλοι εδώ και χρόνια και δεν τον έχουν αλλάξει. Υπάρχει κι ένα άλλο πρόσωπο πέρα από αυτό του παίκτη και είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Πολύ πιο δύσκολο.

Είναι κάτι που το βλέπεις σε πολλούς μεγάλους αθλητές, όπως είδαμε και στο ντοκιμαντέρ για τον Τζόρνταν. Συχνά αντιμετωπίζεις πράγματα που δεν περιμένεις. Ο Μέσι είναι πολύ κλειστός, δεν μιλά πολύ, αλλά σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα που θέλει ο ίδιος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ