Ρεάλ Μαδρίτης : Το «Plan B» του Ζιντάν και οι επιστροφές που δίνουν λύσεις

Ρεάλ Μαδρίτης : Το «Plan B» του Ζιντάν και οι επιστροφές που δίνουν λύσεις

Ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται να βάζει «τέλος» στην κρίση της Ρεάλ Μαδρίτης που παρουσίαζε στους πρώτους αγώνες της σεζόν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε χθες (31/10) της Ουέσκα εντός έδρας με 4-1 και απέδειξε ότι σιγά – σιγά μπαίνει σε μία κανονικότητα.

Η επιλογές του Ζινεντίν Ζιντάν στην αμυντική τετράδα του παιχνιδιού με την Ουέσκα, προβλημάτισαν αρχικά τους φίλους της «Βασίλισσας», ωστόσο αυτές απέδωσαν τα μέγιστα και δικαίωσαν στο έπακρο τον Γάλλο τεχνικό. Εκτός από τον Σέρχιο Ράμος, που αποτελεί σταθερή αξία στα μετόπισθεν για την ομάδα, οι υπόλοιποι που χρησιμοποίησε ο Ζιντάν προέρχονται από το «Plan B».

Από τη μία ο Μαρσέλο, για τον οποίο ο προπονητής του τού έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές την εφετινή αγωνιστική περίοδο ότι δεν μπορεί να στηριχτεί με την ίδια σιγουριά που το έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Ο άπειρος Μιλιτάο δίπλα στον Ράμος και ο… επιθετικός Λούκας Βάσκεθ στη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Ο Γάλλος τεχνικός με τις κινήσεις του αυτές, πήρε αρκετά μηνύματα ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης που έρχεται μεσοβδόμαδα στο Champions League με αντίπαλο την Ίντερ (3/11, 22:00).

Όσον αφορά τις θέσεις της επίθεσης, στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ έγινε πιο απειλητική. Με την είσοδο των Ίσκο, Βινίσιους και Ροντρίγκο η αρμάδα του Ζιντάν ανέβασε την απόδοσή της και σε συνδυασμό με τον Καρίμ Μπενζεμά κατάφερε να φτάσει πολλές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Η επιστροφή Αζάρ βοήθησε επίσης, με τον Βέλγο να παρουσιάζει σε σημεία της αναμέτρησης τον παλιό καλό του εαυτό.

Όλα τα παραπάνω, δημιουργούν έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» στον Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει της δύσκολης συνέχειας, καθώς βλέπει την ομάδα του να αποδίδει και να μην θυμίζει τη Ρεάλ των πρώτων αγωνιστικών. Ο Γάλλος προπονητής κατόρθωσε στο ματς με την Ουέσκα να δώσει λεπτά συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν πολύ κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ