Επίσημο : Τα Χριστούγεννα οι διοικητικές εκλογές της Μπαρτσελόνα

Επίσημο : Τα Χριστούγεννα οι διοικητικές εκλογές της Μπαρτσελόνα

Με ανακοίνωση του προσωρινού προέδρου, Κάρλες Τουσκέτς, η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό πως οι διοικητικές εκλογές του συλλόγου θα γίνουν την περίοδο των Χριστουγέννων.

Σαν «βόμβα» έσκασε το βράδυ της περασμένης Τρίτης η είδηση της παραίτησης του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου από την προεδρία της Μπαρτσελόνα. Έπειτα από έξι χρόνια στην ηγεσία των «μπλαουγκράνα», ο Ισπανός αποσύρθηκε από τα καθήκοντα του, καθώς η πίεση που δεχόταν το τελευταίο διάστημα δεν του επέτρεψε να συνεχίσει.

Μία θητεία που όλοι οι Καταλανοί θα θέλουν να ξεχάσουν γρήγορα, καθώς μόνο επιτυχημένη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εξαετία του Μπαρτομέου στον σύλλογο… Τα ευχάριστα για τους «μπλαουγκράνα» θα έρθουν νωρίτερα από ότι περίμεναν καθώς όπως ανακοίνωσε ο προσωρινός πρόεδρος του συλλόγου, Κάρλες Τουσκέτς, ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει τις διοικητικές του εκλογές την περίοδο των Χριστουγέννων.

Φαβορί εξακολουθεί να είναι ο Βίκτορ Φοντ, ο οποίος έχει κάνει μεγάλες υποσχέσεις, θέλοντας να επαναφέρει στην ομάδα, ονόματα όπως τον Γκουαρντιόλα, τον Τσάβι, τον Πουγίολ και τον Ινιέστα, ενώ άγνωστο παραμένει εάν ο πρώην πρόεδρος Ζουάν Λαπόρτα θα βάλει υποψηφιότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ