Ισπανία : Ξανά στην Σαουδική Αραβία το Σούπερ Καπ

Ισπανία : Ξανά στην Σαουδική Αραβία το Σούπερ Καπ

Η ισπανική ομοσπονδία αποφάσισε να διεξαχθεί και φέτος το Σούπερ Καπ στη Σαουδική Αραβία, διατηρώντας τη μορφή του Final 4.

Το Σούπερ Καπ Ισπανίας θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στη Σαουδική Αραβία με τη μορφή Final 4.

Η ισπανική ομοσπονδία αποφάσισε να διατηρήσει τη μορφή του Final 4 στο Σούπερ Καπ και σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 13 έως τις 16 Ιανουαρίου. Οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν στις 13-14 και ο τελικός στις 16 Ιανουαρίου του 2021.

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος η πρωταθλήτρια, Ρεάλ Μαδρίτης, η δευτεραθλήτρια, Μπαρτσελόνα, καθώς και οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου (το οποίο δεν έχει διεξαχθεί ακόμα), Αθλέτικ Μπιλμπάο και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Το επόμενο διάστημα θα αποφασιστεί το πότε και πού θα γίνει τελικά ώστε να υπάρξει νικητής του περσινού κυπέλλου. Ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει τη «Βασίλισσα» στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ.

Τέλος, ισπανικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι και του χρόνου η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Σαουδική Αραβία, με τα έσοδα της ισπανικής ομοσπονδίας να ανέρχονται στα 120 εκατομμύρια ευρώ. Τα 60 εκατομμύρια θα μοιραστεί στις ομάδες που θα λάβουν μέρος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ