Πικέ : Ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα

Πικέ : Ανανέωσε με την Μπαρτσελόνα

Ο Ζεράρ Πικέ ανανέωσε κι επίσημα τη συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Στην Μπαρτσελόνα θα παραμείνει για τουλάχιστον πέντε ακόμα χρόνια ο Ζεράρ Πικέ, καθώς ολοκληρώθηκε και τυπικά η ανανέωσή του συμβολαίου του με τους μπλαουγκράνα μέχρι το 2022.

Ο Ισπανός αμυντικός είχε συμφωνήσει με τους Καταλανούς εδώ κι αρκετές μέρες για νέο συμβόλαιο, όπως είχε ανακοινώσει η Μπαρτσελόνα. Όμως σήμερα ο Πικέ έβαλε την υπογραφή του και θα παραμείνει κι επίσημα κάτοικος Βαρκελώνης για αρκετά χρόνια.

Το παρόν στις υπογραφές έδωσε κι ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος στη συνέχεια βγήκε μαζί με τον Ισπανό αμυντικό στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου για τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Πικέ είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Ελπίζω ότι αυτό δεν θα είναι το τελευταίο. Νιώθω την Μπάρτσα σαν το σπίτι μου. Αν δεν φορούσα τη φανέλα της Μπάρτσελόνα, θα τα είχα παρατήσει. Παίζω ποδόσφαιρο γιατί παίζω για την Μπάρτσα. Ελπίζω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ. Δεν με ενδιαφέρει να παίξω για κάποια άλλη ομάδα. Για μένα είναι ή Μπαρτσελόνα ή τίποτα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ