«Καρφιά» Άλβες για Μπαρτομέου : «Δεν ήθελε να παραδεχτεί το λάθος του»

«Καρφιά» Άλβες για Μπαρτομέου : «Δεν ήθελε να παραδεχτεί το λάθος του»

Την αποκάλυψη πως ήθελε να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα έκανε ο Ντάνι Άλβες, ρίχνοντας ουσιαστικά το φταίξιμο στον Μπαρτομέου και στην τότε διοίκηση του συλλόγου.

Σε μια μεγάλη συνέντευξη προχώρησε ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος μίλησε για όλα όσα πέρασε στην Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ μίλησε στο καταλανικό Μέσο Rac1 και αναφέρθηκε τόσο για την αγάπη του για τους «μπλαουγκράνα» στους οποίους θέλει να επιστρέψει μια μέρα, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει την «σπόντα» του για τη διοίκηση Μπαρτομέου η οποία ουσιαστικά τον έδιωξε… Ο 36χρονος δήλωσε πως ήταν έτοιμος να επιστρέψει στους Καταλανούς, ωστόσο η τότε διοίκηση δεν ήθελε να προχωρήσει τις συζητήσεις καθώς φοβόταν να παραδεχτεί το λάθος της να τον αφήσει…

«Αγαπώ την Μπαρτσελόνα, τη Βαρκελώνη, τα πάντα εκεί πέρα. Είναι το μέρος που θέλω να μένω. Μια μέρα θα επιστρέψω σίγουρα, ακόμη και ως φίλαθλος», ανέφερε αρχικά ο Βραζιλιάνος, πριν μιλήσει για την περίοδο της αποχώρησης του.

«Πιστεύω πως άξιζα καλύτερη διαχείριση. Εάν αποφάσιζα εγώ, θα ήμουν στην Μπαρτσελόνα μέχρι και σήμερα. Είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Είχα πρόταση να επιστρέψω αλλά πήγα στη Γιουβέντους για να αποδείξω ότι αξίζω. Θα επέστρεφα χωρίς χρήματα αλλά η διοίκηση δεν είχε το θάρρος να παραδεχτεί το λάθος της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ