Ο Τόνι Ναδάλ υποψήφιος για το Δ.Σ. της Μπαρτσελόνα

Ο Τόνι Ναδάλ υποψήφιος για το Δ.Σ. της Μπαρτσελόνα

Ο θείος και παλιός προπονητής του Ράφα Ναδάλ, Τόνι Ναδάλ, ανακοίνωσε σήμερα (6/11) ότι θα είναι υποψήφιος για το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα, στο πλευρό του μεγάλου φαβορί για την προεδρία, Βίκτορ Φοντ.

Ο αδελφός του Τόνι Ναδάλ, Μιγκέλ Άνχελ, υπήρξε βασικός σέντερ μπακ στη σπουδαία ομάδα των «μπλαουγκράνα» τη δεκαετία του 1990 και συμπαίκτης με τον νυν προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν, όμως ο Ράφα Ναδάλ, εκτός από κορυφαίος τενίστας, είναι δεδηλωμένος οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο ανιψιός μου είναι οπαδός της Ρεάλ και ο αδελφός μου πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, όμως δεν μισώ τους αντιπάλους μας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η Μπάρτσα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Τόνι Ναδάλ, κατά την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του, ενώ διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος και ο υποψήφιος πρόεδρος, Βίκτορ Φοντ, θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στη Βαρκελόνη.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Μπαρτσελόνα θα πρέπει να γίνουν το αργότερο ως τον Μάρτιο, είναι όμως πιθανό να διεξαχθούν νωρίτερα, μετά την παραίτηση από την προεδρία του Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ