Σουάρες : «Θα προσπαθήσω να φέρω τον Μέσι στην Ατλέτικο εάν φύγει από την Μπαρτσελόνα»

Σουάρες : «Θα προσπαθήσω να φέρω τον Μέσι στην Ατλέτικο εάν φύγει από την Μπαρτσελόνα»

Ο Λουίς Σουάρες μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι τονίζοντας ότι θα προσπαθήσει να τον φέρει στην Ατλέτικο Μαδρίτης αν φύγει από την Μπαρτσελόνα.

Ο Λουίς Σουάρες παραχώρησε συνέντευξη στην «AS» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Λιονέλ Μέσι, τον Ρόναλντ Κούμαν αλλά και την αντίδρασή του σε ένα ενδεχόμενο γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για το αν θα πανηγύριζε γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα: «Όχι, δεν θα το έκανα από σεβασμό προς τους πρώην συμπαίκτες μου και την ομάδα που μου έδωσε τόσα. Αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου τη φανέλα της Ατλέτικο, όπως έκανα και σε κάθε ομάδα που έπαιξα»

Για τον Λιονέλ Μέσι: «Μιλάμε πολύ με τον Μέσι, αλλά όχι μόνο για ποδόσφαιρο. Μιλάμε για προσωπικά θέματα, για ό,τι συμβαίνει κάθε μέρα στον κόσμο. Εγώ τον βλέπω με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως και πριν. Το απολαμβάνει. Προσπαθεί, ακόμη κι αν μερικές φορές η μπάλα δεν θέλει να μπει στα δίχτυα. Αυτό λέει πολλά».

Για το αν θα προσπαθούσε να φέρει τον Αργεντινό στην Ατλέτικο σε περίπτωση αποχώρησης από την Μπαρτσελόνα: «Το λέω πάντα, ο Λέο είναι ώριμος να πάρει τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει. Πάντα θα είμαι μαζί του σε όποια απόφαση, όπου εκείνος νιώθει χαρούμενος. Εάν υπάρχει αυτή η πιθανότητα, προφανώς θα μιλήσω στην ομάδα. Αλλά, είναι ο Μέσι που πρέπει να αποφασίσει πού θέλει να βρίσκεται».

Για τον Ρόναλντ Κούμαν: «Η σχέση που είχα με τον Κούμαν ήταν επαγγελματική. Μου είχε πει μέσω τηλεφώνου ότι έπρεπε να φύγω από την ομάδα και του είπα πως είχα το δικαίωμα να προπονούμαι στην Μπαρτσελόνα, μέχρι να βρω την επόμενη μου ομάδα. Έκανα προπονήσεις για τρεις εβδομάδες. Με έστειλαν να προπονούμαι μόνος μου και το έκανα. Ήμουν επαγγελματίας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ