Σεβίλλη – Οσασούνα 1-0 (vid)

Σεβίλλη – Οσασούνα 1-0 (vid)

Η Σεβίλλη επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Οσασούνα για την 9η αγωνιστική της La Liga και την «έπιασε» στους 10 βαθμούς.

Η Σεβίλλη πήρε τη νίκη απέναντι στην Οσασούνα (1-0) για την 9η αγωνιστική της La Liga και την «έπιασε» στους 10 βαθμούς.

Μετά την εντυπωσιακή νίκη της επί της Κρασνοντάρ (3-2) την Πέμπτη για το Europa League, η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγκι επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα.

Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 55ο λεπτό, με τον Μονκαγιόλα να γκρεμίζει τον Οκάμπος στη μεγάλη περιοχή και τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Ο Οκάμπος ανέλαβε την εκτέλεση, ο Ερέρα απέκρουσε αλλά ο διαιτητής διέταξε επανάληψη της εκτέλεσης. Τη δεύτερη φορά ο 26χρονος ήταν εύστοχος, κάνοντας το 1-0 που έμεινε μέχρι το τέλος και έδωσε στην ομάδα του μια σημαντική νίκη.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας (46’ Ράκιτιτς), Κάρλος, Κουντέ, Φερνάντο, Ακούνια (42’ Εσκουδέρο), Χορδάν (89’ Βάσκες), Τόρες, Οκάμπος, Κάρλος Φερνάντεθ (68’ Ντε Γιονγκ), Εν Νεσιρί (89’ Γκουντέλι)

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Ερέρα, Κρουθ (83’ Αντριάν), Ρονκάλια, Τόρο (16’ Όιερ), Ουνάι Γκαρσία (66’ Νάτσο Βιδάλ), Νταβίντ Γκαρσία, Ρουμπέν Γκαρσία (66’ Τόρες), Μπούντιμιρ, Μονκαγιόλα, Γιόνι, Γκαγιέγκο (83’ Ινίγο Πέρεθ).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ