Ατλέτικο Μαδρίτης – Κάντιθ 4-0 (vid)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Κάντιθ 4-0 (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 4-0 της Κάντιθ για την 9η αγωνιστική της La Liga και «έπιασε» τη Σοσιεδάδ στους 17 βαθμούς, έχοντας ματς λιγότερο. Πρώτη εκτός έδρας ήττα φέτος για τους νεοφώτιστους.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης «έπιασε» τη Σοσιεδάδ στην κορυφή της La Liga.

Ο «ροχιμπλάνκος» πήραν τη νίκη απέναντι στη Κάντιθ (4-0) για την 9η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και έφτασε τη Σοσιεδάδ στους 17 βαθμούς, έχοντας  ένα ματς λιγότερο.

Η Ατλέτικο υποχρέωσε τη νεοφώτιστη Κάντιθ στην πρώτη της εκτός έδρας ήττα τη φετινή σεζόν, καθώς πριν το ματς μετρούσε 4/4 νίκες, και βρίσκεται πλέον στην 6η θέση με 14 βαθμούς.

Η ομάδα του Σιμεόνε ξεκίνησε δυνατά στο ματς και πήρε νωρίς το προβάδισμα. Ο Γιορέντε έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Φέλιξ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 στο 8ο λεπτό.

Λίγο αργότερα, η Ατλέτικο διπλασίασε τα τέρματά της. Στο 22ο λεπτό, ο Τριπιέρ βρήκε στα δεξιά τον Γιορέντε, αυτός εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια του Λεντέσμα και με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι και στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχαν τρίτο γκολ στο 51ο λεπτό. Ο Φέλιξ βρήκε ωραία τον Σουάρες στην περιοχή από τα αριστερά και ο Ουρουγουανός επιθετικός με πλασέ έκανε το 3-0, πετυχαίνοντας το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Φέλιξ στο 90ό λεπτό με δυνατό σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Τρίπιερ, Χιμένες, Ερμόσο, Ερέρα (61’ Τορέιρα), Σαούλ, Κόκε (82’ Κοντογκμπιά), Γιορέντε (55’ Κορέα), Σουάρες (72’ Λεμάρ), Φέλιξ

Κάντιθ: Λεντέσμα, Ακαπό (46’ Αλκαλά), Κάλα, Εσπίνο (46’ Χάιρο), Άλεξ, Φερνάντεθ (61’ Πόμπο), Φάλι Χιμένεθ, Σάλβι, Γιόνσον (71’ Γαρίδο), Νεγρέδο, Λοσάνο (60’ Περέα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ