Ανρί : «Όταν φύγει ο Μέσι θα κλαίτε»

Ανρί : «Όταν φύγει ο Μέσι θα κλαίτε»

Ο Τιερί Ανρί μίλησε για την Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι και τόνισε πως όταν έρθει η ώρα της αποχώρησης του Αργεντινού σούπερ σταρ όλοι θα κλαίνε.

Ο Τιερί Ανρί σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα με τον Λιονέλ Μέσι και όλα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι, με τον Γάλλο πρώην επιθετικό να ξεκαθαρίζει πως όταν ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποχωρήσει από τους μπλουγκράνα όλοι θα κλαίνε.

«Όταν κάποιος έχει να πει κάτι για τον Μέσι για οποιοδήποτε λόγο, γελάω. Γελάω γιατί ξεχνάνε πως τον περασμένο μήνα έπαιξε με την Εθνική κόντρα στον Ισημερινό και την Βολιβία. Και με την Βολιβία δεν μπορείς να περπατάς. Κανείς δεν βάζει την συζήτηση πως πήρε μία πτήση 12 ωρών για να επιστρέψει.

Στο El Clasico πέντε ή έξι φορές έκανε τάκλιν στο κόρνερ αλλά δεν είναι… είδηση. Αυτό δεν καταλαβαίνω. Αν ψάχνεις να βρει κάτι, υπάρχει ένας που πρέπει να τον αφήσεις ήσυχο. Και αυτός είναι ο Μέσι. Αφήστε τον ήσυχο, γιατί όταν δεν θα είναι πια στο γήπεδο, όταν θα κλαίτε» είπε χαρακτηριστικά ο Τιερί Ανρί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ