Θέλτα – Μπέτις 3-2

Θέλτα – Μπέτις 3-2

Τρένο χωρίς σταματημό η Θέλτα που είναι πλέον 5 ματς αήττητη. Θύμα της αυτή τη φορά η Μπέτις που έχασε 3-2, με τον Άσπας να πετυχαίνει δύο γκολ.

Καμία ομάδα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης δεν δέχεται περισσότερα γκολ από προσωπικά λάθη των παικτών της από ότι η Ρεάλ Μπέτις, με αυτό το στατιστικό συντροφιά ξεκινά με… γκολ από τα αποδυτήρια η ομάδα.

Βέβαια κάποιες φορές οι παραδόσεις υπάρχουν για να σπάνε, σήμερα δεν ήταν μία από αυτές τις φορές όμως, αφού οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν γκολ μετά από τραγικό λάθος της άμυνας που ουσιαστικά τροφοδότησε τον Ιάγκο Άσπας, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την Θέλτα μόλις στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης (1-0).

Νωρίτερα στο 6′ ο Αντρές Γκουαρδάδο με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία για την Ρεάλ Μπέτις. Στο 51′ ο Γκόμες σε φάση διαρκείας θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της Θέλτα κάτι που εν τέλει κατάφερε έξι λεπτά αργότερα (57′) με ωραία καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζόνι.

Στο 62′ ο Φαμπιάν Ρουίς έχασε με τη σειρά του εξαιρετική ευκαιρία να μειώσει το σκορ για την Μπέτις για το 2-1, το οποίο έγινε στο 71′ από τον Σέρχιο Λεόν με το ηθικό των φιλοξενούμενων να αναπτερώνεται, προσωρινά.

Στο 79′ ο Ιάγκο Άσπας εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μέντες «έγραψε» το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα! Στις καθυστερήσεις τους ματς, η Μπέτις κέρδισε και πέναλτι (στο οποίο υπέπεσε ο Φακούντο Ρονκάλια) με τον Αντρές Γκουαρδάδο να μην λαθεύει από τα 11 βήματα και να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ