Χετάφε – Βιγιαρεάλ 1-3 : Σκαρφάλωσαν στην κορυφή τα «κίτρινα υποβρύχια»

Χετάφε – Βιγιαρεάλ 1-3 : Σκαρφάλωσαν στην κορυφή τα «κίτρινα υποβρύχια»

Η Βιγιαρεάλ πέρασε (1-3) από το Κολοσιέουμ Αλφόνθο Πέρεθ, ανεβαίνοντας στην κορυφή της La Liga με 18 πόντους.

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Βιγιαρεάλ! Τα «κίτρινα υποβρύχια» άλωσαν το Κολοσιέουμ Αλφόνθο Πέρεθ, επικρατώντας με 3-1 σκορ της Χετάφε. Έτσι, μετά από 9 αγωνιστικές (έχει ματς παραπάνω), η ομάδα του Ουνάι Έμερι οδηγεί την κούρσα στη La Liga με 18 πόντους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι έμειναν στην 11η θέση της κατάταξης.

Μόλις στο 10ο λεπτό, ο Γασπάρ με κεφαλιά τροφοδότησε τον Αλκάθερ, που κατέβασε με το στήθος και πλάσαρε από κοντά για το 0-1.

Η απάντηση της Χετάφε ήταν άμεση και στο 16’ ο Αραμπάρι με ένα φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 . Ωστόσο, με τη σέντρα οι Αλκάθερ, Μόι Γκόμεθ και Τριγέρος άλλαξαν την μπάλα υπέροχα και ο τελευταίος σε κενό τέρμα έγραψε το 1-2.

Στο 62’ οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν την υπόθεση τρίποντο. Ο Αλκάθερ βρήκε τον Χεράρδ Μορένο, που πλάσαρε υποδειγματικά από κοντά για το 1-3.

ΧΕΤΑΦΕ: Σορία, Νιόμ, Ντζενέ, Τσέμα Ροντρίγκες, Καμπάκο (32’ Άνχελ), Αραμπάρι, Τιμόρ (46’ Μάτα), Κουκουρέγια, Μακσίμοβιτς, Ερνάντεθ, Ουνάλ (46’ Μογιέχο)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ασένχο, Γασπάρ, Πεδράθα, Αλμπιόλ, Τόρες, Ιμπόρα, Παρέχο (73’ Κοκλέν), Τριγέρος, ΧεράρδΜορένο (86’ Κούμπο), ΜόιΓκόμεθ (86’ Εστουπινιάν), Αλκάθερ (73’ Μπάκα)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ