Σοσιεδάδ – Γρανάδα 2-0 (vid)

Σοσιεδάδ – Γρανάδα 2-0 (vid)

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Γρανάδα για την 9η αγωνιστική της La Liga.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ «καθάρισε» μέσα σε πέντε λεπτά το παιχνίδι με τη Γρανάδα στη «Reale Arena» με σκορ 2-0 για την 9η αγωνιστική της La Liga.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή της αναμέτρησης καθώς είχαν κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Τελικά οι κόποι τους ανταμείφθηκαν στο 22ο λεπτό με τον Μόνρεαλ να σουτάρει και να ανοίγει το σκορ. Πέντε λεπτά αργότερα οι Βάσκοι κέρδισαν πέναλτι για χέρι του Πέπε και ο Ογιαρθάμπαλ ευστόχησε για να γράψει το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

Στο 52ο λεπτό η Σοσιεδάδ κέρδισε νέο πέναλτι για μαρκάρισμα του Ετέκι στον Γκουρίδι. Ο Γουίλιαν Ζοζέ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Ανχέλ απέκρουσε. Στο 86′ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας στον Λε Νορμάντ ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα η Γρανάδα κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Νταβίντ Σίλβα στον Σέρχιο Μπαρθία. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Ματσίς αλλά ο Ρεμίρο απέκρουσε με αποτέλεσμα το 2-0 να μείνει μέχρι το τέλος του αγώνα. Αυτό το αποτέλεσμα διατηρεί για την ώρα τη Σοσιεδάδ στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ρεμίρο, Μονρεάλ (79′ Μουνιόθ), Ελουστόνδο, Λε Νορμάντ, Θαλδούα (61′ Θουμπελδία), Μερίνο (45′ Γκουρίδι), Θουμπιμέντι, Γιανουζάι (61′ Πόρτου), Νταβίντ Σίλβα, Οϊαρθάμπαλ (61′ Μερκελάνθ), Γουίλιαν Ζοζέ

ΓΡΑΝΑΔΑ: Άνχελ, Σέρχιο Μπαρθία, Σάντσεθ Μαρτίνεθ, Πέπε, Ετέκι, Λουίς Σουάρεθ, Μολίνα (69′ Άλβαρο Χιμένεθ), Κένεντι (45′ Φόμπι), Ματσίς, Ρουίθ (68′ Μπρούνετ), Σολδάδο (45′ Πλόμερ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ